Novo

Ringke – Fusion Bold maska za iPhone 15 Pro Max – crna

0 out of 5

18,90  sa PDV

Dostupno: Na zalihi SKU: 8809919306645 Oznake: , , Brend:

Opis

Ringke – Fusion Bold maska za iPhone 15 Pro Max – crna

“Zaštita na koju se možete osloniti!”

Koliko puta ste čuli ovu rečenicu i na kraju se razočarali? Vrijeme je da prekinete nesretni krug. Originalna Ringke maska ​​za iPhone 15 Pro Max čuva vaš telefon sigurnim.

Ne želite glomaznu masku ?

Imamo pravi proizvod za vas! Anti-shock kućište minimalističkog je dizajna, što ne mijenja značajno veličinu i težinu pametnog telefona. Kupite tanko kućište sada!

Budite učinkoviti!

Ne gubite vrijeme na postavljanje zaštitnog poklopca. Torbica otporna na udarce izrađena je od PC-a i fleksibilnog TPU-a, tako da se lako pričvršćuje na telefon. Dodajte ga u košaricu odmah!

Čuvajte svoj telefon kao nov!

Zaštitna maska ​​štiti vaš pametni telefon od prašine, ogrebotina i udaraca. Maska za iPhone 15 Pro Max u skladu je s vojnim zaštitnim standardom MIL-STD 810G-516.6, stoga je izuzetno otporna na udarce.

Želite li se napajati bežično?

Sada nema potrebe skidati masku svaki put kada želite napuniti telefon. Zbog svojih kompaktnih dimenzija, torbica olakšava ovu vrstu punjenja. Ne propustite priliku!

Prozirno u vremenu

– Kako je brzo požutjelo! Što kažete ako riješimo ovaj problem? Original Ringke maska ​​za iPhone 15 Pro Max dugo zadržava svoj izgled. Naručite odmah! Nećeš požaliti!

Isporuka u najboljim uvjetima!

Kako se proizvodi ne bi oštetili, osim transportnog pakiranja, na gornjoj i donjoj strani kućišta nalaze se zaštitne folije. Zar tako ne razmišljamo o svim detaljima?

Ne smeta ti!

Čak i ako iPhone 15 Pro Max anti-shock poklopac potpuno prekriva bočne tipke, to ne utječe na njihovu upotrebu. Odaberite sada pravu zaštitnu futrolu za sebe!

Bez otisaka prstiju!

Čak će i detektivi imati problema s ovim anti-šok pokrivačem! Materijal od kojeg je izrađena zaštitna torbica sprječava pojavu tragova i prljavštine.

Napravljeno za vaš telefon!

Zašto pristajati na manje kada su u pitanju vaše kupnje? Zaštitna maska ​​za prozirni iPhone 15 Pro Max ima precizne izreze, tako da vam neće smetati prilikom korištenja priključaka.