Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Ovi Uvjeti korištenja predstavljaju pravno obvezujući ugovor sklopljen između vas, bilo osobno ili u ime entiteta („vi“), i MOOBO d.o.o., koji posluju kao MOOBO.hr  („MOOBO“, „mi“, „mi“ ili „ naš “), koji se odnosi na vaš pristup i upotrebu web stranice https://moobo.hr, kao i bilo kojeg drugog medijskog obrasca, medijskog kanala, mobilnog web mjesta ili mobilne aplikacije koji su povezani, srodni ili na neki drugi način u vezi s njima (u cjelini,” web mjesto ”). Slažete se da ste pristupom web mjestu pročitali, razumjeli i pristali na obvezu svih ovih Uvjeta korištenja. AKO SE NE SLAŽETE SA SVIM OVIM UVJETIMA KORIŠTENJA, ONDA VAM JE IZRIČITO ZABRANJENO KORIŠTENJE SPOMENUTE STRANICE I MORATE JE ODMAH PRESTATI KORISTITI.

Naknadni uvjeti ili odredbe koje s vremenom mogu biti objavljene na web mjestu ovdje su izričito uključene kao referenca. Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, izvršiti izmjene ili dopune ovih Uvjeta korištenja u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga. Upozorit ćemo vas na sve promjene ažuriranjem datuma „Posljednjeg ažuriranja” ovih Uvjeta korištenja, a vi se odričete bilo kakvog prava na primanje posebne obavijesti o svakoj takvoj promjeni. Vaša je odgovornost povremeno pregledavati ove Uvjete korištenja kako biste bili informirani o njihovim novostima. Bit ćete podvrgnuti i smatrat ćete se upoznati s promjenama svih revidiranih Uvjeta korištenja, te će se isto tako smatrati da ste iste promjene prihvatili nastavkom korištenja Web mjesta nakon datuma objavljivanja takvih revidiranih Uvjeta korištenja.

Podaci navedeni na web mjestu nisu namijenjeni distribuciji ili korištenju bilo koje osobe ili entiteta u bilo kojoj nadležnosti ili državi u kojoj bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti sa zakonom ili propisom ili koja bi nas podvrgla bilo kojem zahtjevu za registraciju unutar te nadležnosti ili zemlje. Sukladno tome, one osobe koje odluče pristupiti Web mjestu s drugih lokacija čine to na vlastitu inicijativu i isključivo su odgovorne za poštivanje lokalnih zakona, ako i u mjeri u kojoj su lokalni zakoni primjenjivi.

Stranica je namijenjena korisnicima koji imaju najmanje 13 godina. Svi maloljetni korisnici u jurisdikciji u kojoj borave  (obično mlađi od 18 godina) moraju imati dopuštenje i biti pod izravnim nadzorom roditelja ili skrbnika za korištenje web stranice. Ako ste maloljetni, roditelj ili skrbnik mora prije korištenja stranice pročitati ove Uvjete korištenja i prihvatiti ih.

PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

Ako nije drugačije naznačeno, Web mjesto je naše vlasništvo i sav izvorni kod, baze podataka, funkcionalnost, softver, dizajn web mjesta, audio, video, tekst, fotografije i grafika na Web mjestu (zajedno “sadržaj”) i zaštitni znakovi, usluga žigovi i logotipi koji se u njima nalaze (u daljnjem tekstu: “žigovi”) u našem su vlasništvu ili su pod našim nadzorom ili su nam licencirani i zaštićeni su zakonima o autorskim pravima i zaštitnim znakovima i raznim drugim pravima intelektualnog vlasništva i zakonima o nelojalnoj konkurenciji Sjedinjenih Država, međunarodnim zakonima o autorskim pravima, i međunarodne konvencije. Sadržaj i oznake nalaze se na web mjestu „KAKVI JESU“ samo za vašu informaciju i osobnu upotrebu. Osim što je izričito predviđeno ovim Uvjetima korištenja, nijedan dio Web mjesta i nikakav Sadržaj ili Oznake ne smiju se kopirati, reproducirati, objediniti, ponovno objaviti, prenijeti, javno prikazati, kodirati, prevesti, prenijeti, distribuirati, prodati, licencirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati u bilo koju komercijalnu svrhu, bez našeg izričitog prethodnog pismenog odobrenja.

Pod uvjetom da ispunjavate kvalifikacije za korištenje web mjesta, dodijeljena vam je ograničena licenca za pristup i korištenje web mjesta te za preuzimanje ili ispis kopije bilo kojeg dijela sadržaja koje ste pravilno pribavili isključivo za vašu osobnu, nekomercijalnu korist. Zadržavamo sva prava koja vam nisu izričito dodijeljena na i putem Web mjesta, Sadržaja i Oznaka.

ZASTUPANJE KORISNIKA

Korištenjem web mjesta izjavljujete i jamčite da: (1) svi podaci o registraciji koje dostavite bit će istiniti, točni, trenutni i cjeloviti; (2) održat ćete točnost takvih podataka i odmah ažurirati takve podatke o registraciji po potrebi; (3) imate pravnu sposobnost i pristajete na poštivanje ovih Uvjeta korištenja; (4) niste mlađi od 13 godina; (5) niste maloljetnik u jurisdikciji u kojoj prebivate ili ako ste maloljetnik, dobili ste roditeljsko dopuštenje za korištenje web mjesta; (6) nećete pristupiti web mjestu automatiziranim ili neljudskim sredstvima, bilo botom, skriptom ili na drugi način; (7) nećete koristiti web mjesto u bilo koje nezakonite ili neovlaštene svrhe; i (8) da vaša upotreba web mjesta neće kršiti bilo koji mjerodavni zakon ili propis.

Ako navedete bilo kakve podatke koji su neistiniti, netočni, nisu trenutačni ili nepotpuni, imamo pravo suspendirati ili ukinuti vaš račun i odbiti bilo kakvu trenutnu ili buduću upotrebu Web mjesta (ili bilo kojeg njegovog dijela).

REGISTRACIJA KORISNIKA

Od vas će se možda tražiti da se registrirate na web mjesto. Slažete se da ćete lozinku čuvati u tajnosti i bit ćete odgovorni za svu upotrebu vašeg računa i lozinke. Zadržavamo pravo ukloniti, povratiti ili promijeniti korisničko ime koje ste odabrali ako prema vlastitom nahođenju utvrdimo da je takvo korisničko ime neprikladno, bestidno ili na bilo koji drugi način neprihvatljivo.

PROIZVODI

Ulažemo sve napore da što točnije prikažemo boje, značajke, specifikacije i detalje proizvoda dostupnih na web mjestu. Međutim, ne garantiramo da će boje, značajke, specifikacije i detalji proizvoda biti točni, cjeloviti, pouzdani, trenutni ili bez drugih pogrešaka, a vaš elektronički zaslon možda neće točno odražavati stvarne boje i detalje proizvoda. Svi proizvodi ovise o dostupnosti i ne možemo jamčiti da će predmeti biti na zalihi. Zadržavamo pravo ukinuti bilo koji proizvod u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga. Cijene svih proizvoda podložne su promjenama.

PLAĆANJE

Pristajete pružiti trenutne, potpune i točne podatke o kupnji i računu za sve kupnje izvršene putem web stranice. Dalje se slažete s hitnim ažuriranjem podataka o računu i plaćanju, uključujući e-adresu, način plaćanja i datum isteka platne kartice, kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas po potrebi. Cijene možemo promijeniti u bilo kojem trenutku. Sva plaćanja bit će u kunama sa istaknutim PDV –om .

Pristajete platiti sve troškove po cijenama koje su na snazi za vaše kupnje i sve primjenjive naknade za dostavu . Zadržavamo pravo ispraviti sve pogreške u određivanju cijena, čak i ako smo već zatražili ili primili uplatu.

Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu poslanu putem web stranice. Možemo prema vlastitom nahođenju ograničiti ili otkazati kupljene količine po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ta ograničenja mogu obuhvaćati narudžbe poslane od strane istog korisničkog računa ili pod njim, isti način plaćanja i / ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu ili dostavu. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe koje, prema našoj vlastitoj prosudbi, čine trgovci, preprodavači ili distributeri.

POLITIKA POVRATA / POVRATA NOVCA

Molimo provjerite našu Politiku povrata objavljenu na web mjestu prije bilo kakve kupnje.

ZABRANJENE AKTIVNOSTI

Ne možete pristupiti web mjestu niti ga koristiti u bilo koje druge svrhe osim one za koju mi ​​stavljamo web stranicu na raspolaganje. Web mjesto se ne smije koristiti u vezi s bilo kojim komercijalnim pothvatima, osim onih koje smo mi posebno odobrili.

Kao korisnik Web mjesta pristajete da nećete:

 1. Sustavno dohvaćati podatke ili drugi sadržaj s web mjesta kako biste izradili ili sastavili, izravno ili neizravno, zbirku, kompilaciju, bazu podataka ili direktorij bez pismenog odobrenja od nas.
 2. Neovlašteno koristiti web stranicu, uključujući prikupljanje korisničkih imena i / ili adresa e-pošte korisnika elektroničkim ili drugim sredstvima u svrhu slanja neželjene e-pošte ili stvaranja korisničkih računa automatiziranim sredstvima ili pod lažnim izgovorom.
 3. Koristiti web mjesto za oglašavanje ili ponudu za prodaju robe i usluga.
 4. Zaobići, onemogućiti ili na bilo koji drugi način ometati sigurnosne značajke Web mjesta, uključujući značajke koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje bilo kojeg Sadržaja ili nameću ograničenja korištenja Web mjesta i / ili Sadržaja sadržanog na njemu.
 5. Koristiti agenta za kupnju ili agenta nabave za kupnju na web mjestu.
 6. Sudjelovati u neovlaštenom lažiranju web mjesta ili povezivanju s njim.
 7. Prevariti, pronevjeriti ili zavaravati nas i druge korisnike, posebno u bilo kojem pokušaju otkrivanja osjetljivih podataka o računu, poput korisničkih lozinki.
 8. Neispravno koristiti naše usluge podrške ili podnositi lažne prijave zlouporabe ili nedoličnog ponašanja.
 9. Sudjelovati u bilo kojoj automatiziranoj upotrebi sustava, kao što je korištenje skripti za slanje komentara ili poruka ili bilo kakvo rudarenje podacima, korištenje botova ili sličnih alata za prikupljanje i izdvajanje podataka.
 10. Miješati se, ometati ili stvarati neprimjeren teret na web mjestu ili mrežama ili uslugama povezanim s web mjestom.
 11. Pokušavati lažno predstavljati drugog korisnika ili osobe ili koristiti korisničko ime drugog korisnika.
 12. Prodavati ili na drugi način prenositi svoj profil.
 13. Koristiti bilo koje podatke dobivene na web mjestu kako biste uznemiravali, zlostavljali ili naštetili drugoj osobi.
 14. Koristiti web mjesto kao dio bilo kakvog napora da se natječete s nama ili na bilo koji drugi način koristiti web mjesto i / ili sadržaj za bilo koji poduhvat ili komercijalno poduzeće koje donosi prihod.
 15. Dešifrirati, dekompilirati, rastaviti ili obrnuto napraviti bilo koji softver koji sadrži ili na bilo koji način čini dio Web mjesta.
 16. Pokušati zaobići bilo koje mjere web mjesta namijenjene sprječavanju ili ograničavanju pristupa web mjestu ili bilo kojem dijelu web mjesta.
 17. Uznemiravati, gnjaviti, zastrašivati ​​ili prijetiti bilo kojem od naših zaposlenika ili agenata angažiranih u pružanju bilo kojeg dijela web stranice vama.
 18. Izbrisati obavijest o autorskim ili drugim pravima vlasništva s bilo kojeg Sadržaja.
 19. Kopirati ili prilagoditi softver Web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na Flash, PHP, HTML, JavaScript ili drugi kôd.
 20. Koristiti web mjesto na način koji nije u skladu s primjenjivim zakonima ili propisima.
 21. Omalovažavati, ocrnjivati ili na bilo koji drugi način štetiti, prema našem mišljenju, nama i / ili web mjestu.
 22. Osim što može biti rezultat uobičajene upotrebe tražilice ili internetskog preglednika, uporaba, pokretanje, razvoj ili distribucija bilo kojeg automatiziranog sustava, uključujući, bez ograničenja, bilo kojeg spidera, bota, programa za varanje ili izvanmrežnog čitača koji pristupa web mjestu , ili pomoću ili pokretanjem bilo koje neovlaštene skripte ili drugog softvera.
 23. Učitavati ili prenositi (ili pokušavati prenijeti) bilo koji materijal koji djeluje kao pasivni ili aktivni mehanizam za prikupljanje ili prijenos podataka, uključujući, bez ograničenja, jasne formate za razmjenu grafike („gifovi“), 1 × 1 piksela, web greške , kolačiće ili druge slične uređaje (ponekad se nazivaju “špijunski softver” ili “pasivni mehanizmi prikupljanja” ili “pcms”).
 24. Učitavati ili prenositi (ili pokušavati prenijeti) viruse, trojanske viruse ili drugi materijal, uključujući pretjeranu upotrebu velikih slova i neželjenu poštu (kontinuirano objavljivanje ponavljajućeg teksta), što ometa neprekinutu upotrebu i uživanje bilo koje strane Web mjestom ili modificira, narušava, remeti, mijenja ili ometa upotrebu, značajke, funkcije, rad ili održavanje Web mjesta.

DRUŠTVENE MREŽE

Kao dio funkcionalnosti web mjesta, svoj račun možete povezati s mrežnim računima koje imate kod trećih pružatelja usluga (svaki takav račun, „račun treće strane“) tako što ćete: (1) pružiti svoj račun treće strane informacije za prijavu putem web stranice; ili (2) dopuštajući nam pristup vašem računu treće strane, kao što je dopušteno primjenjivim odredbama i uvjetima koji reguliraju vašu upotrebu svakog računa treće strane. Izjavljujete i jamčite da imate pravo otkriti nam podatke za prijavu na svoj račun treće strane i / ili nam odobriti pristup vašem računu treće strane, bez kršenja bilo kojeg od odredbi i uvjeta koji uređuju vašu upotrebu primjenjivih Račun treće strane i bez obaveze plaćanja bilo kakvih naknada ili podvrgavanja bilo kojim ograničenjima korištenja nametnutim od strane treće strane davatelja usluga računa treće strane. Odobravajući nam pristup bilo kojim računima trećih strana, razumijete da (1) možemo pristupiti, učiniti dostupnim i pohraniti (ako je primjenjivo) bilo koji sadržaj koji ste pružili i pohranili na svoj račun treće strane („Društvena mreža“). Sadržaj ”), tako da je dostupan na i putem Web mjesta putem vašeg računa, uključujući, bez ograničenja, bilo koji popis prijatelja i (2) možemo dostaviti i dobiti od vašeg računa treće strane dodatne informacije u onoj mjeri u kojoj ste obaviješteni kada povežete svoj račun s računom treće strane. Ovisno o računima trećih strana koje odaberete i u skladu s postavkama privatnosti koje ste postavili na tim računima trećih strana, podaci koji otkrivaju identitet koje objavite na svojim računima trećih strana mogu biti dostupni na vašem računu i putem njega na web mjestu. Imajte na umu da ako račun treće strane ili povezana usluga postane nedostupan ili davatelj usluga ukine naš pristup takvom računu treće strane, Sadržaj društvene mreže možda više neće biti dostupan na i putem web mjesta. Imat ćete mogućnost u bilo kojem trenutku onemogućiti vezu između vašeg računa na web mjestu i vaših računa trećih strana. NAPOMENITE DA VAŠI ODNOS S DOBAVITELJIMA USLUGA TREĆIH STRANA POVEZANIH SA VAŠIM RAČUNOM TREĆIH STRANA UPRAVLJAJU SAMO VAŠI DOGOVORI S TAKVIM DOBAVITELJIMA TREĆIH USLUGA. Ne trudimo se pregledati bilo koji Sadržaj društvene mreže u bilo koju svrhu, uključujući, ali ne ograničavajući se na točnost, zakonitost ili nekršenje, i nismo odgovorni za bilo koji Sadržaj društvene mreže. Prihvaćate i suglasni ste da možemo pristupiti vašem adresaru e-pošte povezanom s računom treće strane i vašem popisu kontakata pohranjenim na vašem mobilnom uređaju ili tablet računalu samo u svrhu identificiranja i obavještavanja o kontaktima koji su se također registrirali za korištenje web mjesta . Možete deaktivirati vezu između web mjesta i vašeg računa treće strane tako što ćete nas kontaktirati pomoću podataka za kontakt u nastavku ili putem postavki računa (ako je primjenjivo). Pokušat ćemo izbrisati sve podatke pohranjene na našim poslužiteljima do kojih je došlo putem računa treće strane, osim korisničkog imena i slike profila koji postaju povezani s vašim računom.

Podnesci

Prihvaćate i slažete se da bilo koja pitanja, komentari, prijedlozi, ideje, povratne informacije ili druge informacije u vezi s web-mjestom ili tržišnim ponudama (“prijave”) koje ste nam pružili nisu povjerljivi i postat će naše jedino vlasništvo. Posjedovat ćemo ekskluzivna prava, uključujući sva prava intelektualnog vlasništva, i imat ćemo pravo na neograničenu upotrebu i širenje ovih podnesaka u bilo koju zakonitu svrhu, komercijalnu ili neku drugu, bez vašeg priznanja ili naknade. Ovime se odričete svih moralnih prava na bilo koji podnesak i ovime jamčimo da su svi takvi podnesci originalni s vama ili da imate pravo na podnošenje takvih podneska. Slažete se da protiv nas neće biti pravo na bilo kakvu navodnu ili stvarnu povredu ili pronevjeru bilo kojeg vlasničkog prava u vašim Podnescima.

WEB STRANICE TREĆIH STRANA I SADRŽAJ

Web mjesto može sadržavati (ili vas mogu slati putem web mjesta ili ponuda tržišta) poveznice do drugih web mjesta (“web stranice trećih strana”), kao i članke, fotografije, tekst, grafike, slike, dizajne, glazbu, zvuk, video , informacije, aplikacije, softver i drugi sadržaj ili predmeti koji pripadaju ili potječu od trećih strana (“Sadržaj treće strane”). Takve web stranice trećih strana i Sadržaj trećih strana ne istražujemo, ne nadgledamo niti provjeravamo točnost, prikladnost ili cjelovitost i nismo odgovorni za web stranice trećih strana kojima se pristupa putem web mjesta ili bilo koji sadržaj treće strane objavljen na , dostupne putem web stranice ili instalirane s nje, uključujući sadržaj, točnost, uvredljivost, mišljenja, pouzdanost, prakse privatnosti ili druge politike ili sadržane na web lokacijama trećih strana ili sadržaju treće strane. Uključivanje, povezivanje ili dopuštanje upotrebe ili instalacije bilo kojih web stranica trećih strana ili bilo kojeg Sadržaja trećih strana ne podrazumijeva njihovo odobrenje ili odobrenje od nas. Ako odlučite napustiti web mjesto i pristupiti web stranicama trećih strana ili koristiti ili instalirati bilo koji sadržaj treće strane, to činite na vlastiti rizik i trebali biste biti svjesni da ovi Uvjeti korištenja više ne reguliraju. Trebali biste pregledati primjenjive uvjete i politike, uključujući privatnost i prakse prikupljanja podataka, bilo kojeg web mjesta do kojeg idete s web mjesta ili koji se odnosi na bilo koje programe koje koristite ili instalirate s web mjesta. Svaka kupnja koju obavite putem web stranica trećih strana obavit će se putem drugih web stranica i drugih tvrtki i ne preuzimamo nikakvu odgovornost u vezi s takvim kupnjama koje su isključivo između vas i odgovarajuće treće strane. Slažete se i prihvaćate da ne odobravamo proizvode ili usluge ponuđene na web lokacijama trećih strana i smatrat ćete nas neštetnima od štete prouzročene vašom kupnjom takvih proizvoda ili usluga. Uz to, smatrat ćete nas bezopasnima od bilo kakvih gubitaka koje ste pretrpjeli ili štete koja vam je prouzročena u vezi sa bilo kojim Sadržajem trećih strana ili bilo kakvim kontaktom s web stranicama trećih strana.

UPRAVLJANJE STRANICAMA

Zadržavamo pravo, ali ne i obvezu, da: (1) nadgledamo web stranicu zbog kršenja ovih Uvjeta korištenja; (2) poduzeti odgovarajuće pravne radnje protiv svih koji, prema vlastitom nahođenju, krše zakon ili ove Uvjete korištenja, uključujući, bez ograničenja, prijavljivanje takvog korisnika tijelima za provođenje zakona; (3) prema vlastitom nahođenju i bez ograničenja, odbiti, ograničiti pristup, ograničiti dostupnost ili onemogućiti (u tehnološkoj mjeri izvedivo) bilo koji vaš doprinos ili bilo koji njegov dio; (4) prema vlastitom nahođenju i bez ograničenja, obavijesti ili odgovornosti, ukloniti sa web mjesta ili na drugi način onemogućiti sve datoteke i sadržaje koji su prevelike veličine ili na bilo koji način opterećuju naše sustave; i (5) na drugi način upravljati Stranicom na način osmišljen da zaštiti naša prava i imovinu i olakšati pravilno funkcioniranje Stranice i Tržišnih ponuda.

Stalo nam je do privatnosti i sigurnosti podataka. Korištenjem web mjesta ili ponuda na tržištu prihvaćate da ćete se obvezati našim Pravilima o privatnosti objavljenim na web mjestu, koji su ugrađeni u ove Uvjete korištenja. Molimo vas imajte na umu da su web stranice i tržnice ponuđene u Njemačkoj. Ako pristupite Web mjestu ili Tržišnim ponudama iz bilo koje druge regije svijeta sa zakonima ili drugim zahtjevima koji reguliraju prikupljanje, upotrebu ili otkrivanje osobnih podataka koji se razlikuju od važećih zakona u Njemačkoj, tada daljnjim korištenjem Web mjesta prenosite svoje podatke u Njemačku i izričito pristajete na prijenos podataka i obradu u Njemačkoj.

POVREDE AUTORSKIH PRAVA

ROK I PRESTANAK

Ovi Uvjeti korištenja ostat će na snazi ​​i na snazi ​​dok koristite Stranicu. BEZ OGRANIČENJA BILO KOJIH DRUGIH ODREDBA OVIH USLOVA KORIŠTENJA, ZADRŽAVAMO PRAVO DA, PO NAŠOJ SAMOJ DISKRECIJI I BEZ OBAVIJESTI ILI ODGOVORNOSTI, ODBIJEMO PRISTUPU I KORIŠTENJU STRANICE I PONUDAMA NA TRŽIŠTU (UKLJUČUJUĆI BLOKIRANJE ODREĐENIH ADRESA) IZ BILO KOJIH RAZLOGA ILI BEZ RAZLOGA, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA KRŠENJE BILO KOJIH ZASTUPANJA, JAMSTVA ILI OBAVEZE SADRŽANE U OVIM UVJETIMA KORIŠTENJA ILI BILO KOGA PRIMJENJIVOG ZAKONA ILI PROPISA. MOŽEMO UKINITI VAŠU UPOTREBU ILI SUDJELOVANJE NA STRANICI I PONUDAMA NA TRŽIŠTU ILI Brisati račun i bilo koji sadržaj ili informacije koje ste objavili u bilo kojem trenutku, bez upozorenja, u vlastitoj diskreciji.

Ako iz bilo kojeg razloga ukinemo ili suspendiramo vaš račun, zabranjeno vam je registriranje i stvaranje novog računa pod vašim imenom, lažnim ili posuđenim imenom ili imenom bilo koje treće strane, čak i ako možda djelujete u ime treće strane Zabava. Osim ukidanja ili suspenzije vašeg računa, zadržavamo pravo na poduzimanje odgovarajućih pravnih radnji, uključujući bez ograničenja traženje građanskih, kaznenih i sudskih pravnih sredstava.

IZMJENE I PREKIDI

Zadržavamo pravo izmjene, izmjene ili uklanjanja sadržaja Stranice u bilo kojem trenutku ili iz bilo kojeg razloga po vlastitom nahođenju bez najave. Međutim, nemamo obvezu ažurirati bilo kakve podatke na našoj web stranici. Također zadržavamo pravo izmjene ili ukidanja svih ili dijela Tržišnih ponuda bez najave u bilo kojem trenutku. Nećemo biti odgovorni ni vama ni bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, promjenu cijene, obustavu ili ukidanje web mjesta ili ponuda tržnice.

Ne možemo jamčiti da će web stranica biti dostupna u svakom trenutku. Možda ćemo naići na hardver, softver ili druge probleme ili ćemo morati izvršiti održavanje vezano uz Web mjesto, što će rezultirati prekidima, kašnjenjima ili pogreškama. Zadržavamo pravo izmjene, revizije, ažuriranja, obustave, ukidanja ili modificiranja na bilo koji drugi način u bilo kojem trenutku ili iz bilo kojeg razloga bez najave. Slažete se da ne snosimo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili neugodnosti uzrokovane vašom nemogućnošću pristupa ili korištenja web mjesta ili ponuda tržnice tijekom bilo kojeg zastoja ili ukidanja web mjesta ili ponuda tržnice. Ništa u ovim Uvjetima korištenja neće se tumačiti kao obvezujuće nas da održavamo i podržavamo Web mjesto ili Ponude na tržištu ili da pružamo bilo kakve ispravke, ažuriranja ili izdanja u vezi s tim.

UPRAVNO PRAVO

Ovi se uvjeti uređuju i tumače u skladu sa hrvatskim zakonima, a uporaba Konvencije Ujedinjenih naroda o ugovorima o međunarodnoj prodaji robe izričito je isključena. Ako je vaše uobičajeno prebivalište u EU, a vi ste potrošač, dodatno posjedujete zaštitu koju vam pružaju obvezne odredbe zakona u vašoj zemlji. MOOBO  d.o.o. i vi se slažete da ćete se podvrgnuti neisključivoj nadležnosti sudova u Zagrebu, što znači da možete podnijeti zahtjev za zaštitu svojih prava na zaštitu potrošača u vezi s ovim Uvjetima korištenja u Hrvatskoj ili u zemlji EU u kojoj ste prebivati.

RJEŠAVANJE SPOROVA

Europska komisija pruža internetsku platformu za rješavanje sporova kojoj možete pristupiti ovdje: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Ako nam želite skrenuti pažnju na ovu temu, kontaktirajte nas.

ISPRAVCI

Na web mjestu mogu postojati podaci koji sadrže tipografske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na ponude na tržištu, uključujući opise, cijene, dostupnost i razne druge informacije. Zadržavamo pravo ispravljanja pogrešaka, netočnosti ili propusta i promjene ili ažuriranja podataka na web mjestu u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

KORISNIČKI PODACI

Zadržat ćemo određene podatke koje prenosite na web mjesto u svrhu upravljanja učinkom web mjesta, kao i podatke koji se odnose na vašu upotrebu web mjesta. Iako redovito izrađujemo sigurnosne kopije podataka, vi ste sami odgovorni za sve podatke koje prenosite ili se odnose na bilo koju aktivnost koju ste poduzeli koristeći Web stranicu. Slažete se da nećemo snositi odgovornost za vas za bilo kakav gubitak ili oštećenje bilo kojih takvih podataka i ovim se odričete bilo kakvog prava na radnje protiv nas koje proizlazi iz takvog gubitka ili oštećenja takvih podataka.

ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE, TRANSAKCIJE I POTPISI

Posjet web mjestu, slanje e-maila i popunjavanje internetskih obrazaca predstavljaju elektroničke komunikacije. Pristajete na primanje elektroničkih komunikacija i suglasni ste da svi ugovori, obavijesti, otkrivanja i ostale komunikacije koje vam pružamo elektroničkim putem, e-poštom i na web mjestu, udovoljavaju svim zakonskim zahtjevima da takva komunikacija bude u pisanom obliku. OVIM SE PRIHVAĆATE KORIŠTENJE ELEKTRONSKIH POTPISA, UGOVORA, NARUDŽBI I OSTALIH EVIDENCIJA I ELEKTRONSKOG DOSTAVLJANJA OBAVIJESTI, POLITIKA I EVIDENCIJA TRANSAKCIJA KOJE SMO POKRENILI ILI DOPUNILI MI ILI NA STRANICI. Ovime se odričete bilo kakvih prava ili zahtjeva prema bilo kojim zakonima, propisima, pravilima, uredbama ili drugim zakonima u bilo kojoj jurisdikciji koji zahtijevaju originalni potpis ili dostavu ili zadržavanje neelektronskih zapisa, ili plaćanja ili odobravanja kredita na bilo koji drugi način nego elektronička sredstva.

RAZNO

Ovi Uvjeti korištenja i bilo koja pravila ili operativna pravila koja smo objavili na web mjestu ili u vezi s web mjestom čine cjelokupni sporazum i razumijevanje između vas i nas. Naš neuspjeh u izvršavanju ili provođenju bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta korištenja neće djelovati kao odricanje od tog prava ili odredbe. Ovi Uvjeti korištenja djeluju u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom. U svako doba možemo dodijeliti neko ili sva svoja prava i obveze drugima. Nećemo biti odgovorni ni odgovorni za bilo kakav gubitak, štetu, kašnjenje ili propust da djelujemo iz bilo kojeg razloga izvan naše razumne kontrole. Ako se utvrdi da je bilo koja odredba ili dio odredbe ovih Uvjeta korištenja nezakonita, ništavna ili neprovediva, ta se odredba ili dio odredbe smatra odvojenom od ovih Uvjeta korištenja i ne utječe na valjanost i izvršnost bilo kojih preostalih odredbe. Ne postoji zajedničko ulaganje, partnerstvo, zapošljavanje ili agencijski odnos stvoren između vas i nas kao rezultat ovih Uvjeta korištenja ili korištenja web stranice. Slažete se da se ovi Uvjeti korištenja neće tumačiti protiv nas na temelju njihove izrade. Ovime se odričete bilo koje od svih obrana koje ste možda imali temeljem elektroničkog oblika ovih Uvjeta korištenja i nedostatka potpisa od strane ugovornica za izvršenje ovih Uvjeta korištenja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Da biste riješili žalbu u vezi s Web stranicom ili da biste dobili dodatne informacije u vezi s korištenjem Web stranice, kontaktirajte nas na:

MOOBO d.o.o.
Horvaćanska cesta 160
Zagreb 10000
Hrvatska
Telefon: 01 / 556 34 96

info@moobo.hr

Ovi uvjeti korištenja stvoreni su pomoću Termly-ovog generatora uvjeta korištenja .