DUX DUCIS Bril – kožna maska za Samsung Galaxy Z Flip4 5G crna

15,90  sa PDV

savršen spoj elegancije i praktičnosti

Dostupno: Na zalihi SKU: 6934913035863 Oznake: , Brend:

Opis

DUX DUCIS Bril – kožna maska za Samsung Galaxy Z Flip4 5G crna

Torbica Dux Ducis Bril savršen je spoj elegancije i praktičnosti. Izrađen od ekološke kože, odlikuje ga moderan izgled i funkcionalnost. Magnetno zatvaranje, sklopivi stalak, zatvoreni dizajn i precizni izrezi značajke su koje ovu torbicu čine savršenom za svakodnevnu upotrebu. Dodatno, poseban sloj štiti od otisaka prstiju, osiguravajući besprijekoran izgled.

Magnetno zatvaranje kućišta jamči sigurnost vašeg pametnog telefona. Bez obzira što radite, vaš pametni telefon uvijek ostaje sigurno zatvoren. Unatoč postojanju zatvarača, otvaranje kućišta je iznimno jednostavno i brzo, što omogućuje jednostavan pristup uređaju u svakoj situaciji.

Sklopivi stalak još je jedna praktična značajka Dux Ducis Bril torbice. Zahvaljujući njemu, svoj pametni telefon možete postaviti pod udobnim kutom, što je savršeno za gledanje filmova ili video pozive. Ovo je praktično i intuitivno rješenje koje korištenje telefona čini još ugodnijim.

Izgled kućišta njegova je neosporna prednost. Elegantan dizajn, izrađen od ekološke kože, ne sadrži jake uzorke niti kričave boje. To je dodatak koji odgovara svakoj prilici, naglašavajući stil i eleganciju korisnika. Zahvaljujući posebnom sloju koji prekriva kućište, na njemu ne ostaju otisci prstiju zbog čega kućište uvijek izgleda besprijekorno.

Zatvoreni dizajn kućišta znači da je pametni telefon zaštićen sa svih strana. To vam daje dodatnu sigurnost da je uređaj siguran u svim uvjetima. Precizni izrezi u kućištu omogućuju lak pristup svim priključcima, što korištenje telefona čini bezbrižnim.

Specifikacija:
Model: Dux Ducis Bril
Materijal: eko koža
Kompatibilnost: Samsung Galaxy Z Flip serija

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DUX DUCIS Bril – kožna maska za Samsung Galaxy Z Flip4 5G crna”