Techsuit Safe Wallet Plus preklopna futrola za Honor X7b –crna

0 out of 5

12,99  sa PDV

Izrađena je od izdržljivih materijala

Dostupno: Na zalihi SKU: 5949419087255 Oznake: , , Brend:

Opis

Techsuit Safe Wallet Plus preklopna futrola za Honor X7b –crna

Honor X7b  book case je proizvod koji ste čekali. Štiti cijelu površinu vašeg uređaja. Lice. Leđa. Bočno. Odaberite sigurnost svog uređaja! Naručite originalnu Techsuit navlaku po povoljnoj cijeni!

Bez ogrebotina

Želite li se riješiti prašine sa zaslona? Mi imamo rješenje. Honor X7b  eko koža prednja i zadnja korica Techsuit tip knjige. Kupite preklopnu masku i uvjerite se da je ekran vašeg uređaja 100% zaštićen.

Uvijek pri ruci

Magnetska navlaka ima poseban unutarnji džep za predmete.

Prihvaćate li elegantan stil?

Onda je ova torbica od ekološke kože upravo proizvod koji trebate. Predstavlja minimalistički dizajn, koji označava profinjenost i prestiž.

Koja je prednost magnetske navlake?

Njegovo spontano otvaranje nije moguće pa će ogrebotine na displeju predstavljati samo lošu uspomenu. Osim toga, kartice su sigurne u unutarnjem džepu kućišta. Odaberite najbolju magnetnu masku za Honor X7b

Otporan i nježan u isto vrijeme.

Kako je to moguće? Zbog mješavine materijala. Baršunasta unutrašnjost štiti ekran od ogrebotina, izdržljivi silikon nudi otpornost na udarce, a ekološka koža daje futroli zavidan izgled.

Detalji čine razliku

Maska 360 Techsuit izrađena je s pažnjom na detalje, tako da savršeno pristaje uz vaš  Honor X7b telefon.

Kombinira učinkovitost s ljepotom

Sada više ne morate raditi kompromise. Nova Techsuit navlaka ima atraktivan dizajn i izrađena je od izdržljivih materijala. Dugo uživajte u povećanoj zaštiti i posebnom izgledu.