Yesido – auto držač s bežičnim punjenjem (C118) – produljiva ruka za instrument ploču- vjetrobransko staklo- ventilacijski otvor- 15 W – crno

35,82  (269,89 kn) sa PDV

Auto držač kompatibilan s telefonima širine između 6,5 cm i 9,2 cm

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno: Nema na zalihi SKU: 6971050264343 Oznake , , , , , Brend:

Opis

Yesido – auto držač s bežičnim punjenjem (C118) – produljiva ruka za instrument ploču- vjetrobransko staklo- ventilacijski otvor- 15 W – crno

Svestrani bežični nosač za automobil
Ovaj držač za telefon u automobilu s bežičnim punjenjem možete montirati i na vjetrobransko staklo i na kontrolnu ploču automobila, zahvaljujući vakuumskoj čašici koja stvara vakuum, osiguravajući čvrsto držanje bez obzira na situaciju.
U isto vrijeme, proizvod dolazi opremljen adapterom koji omogućuje montažu u ventilacijsku rešetku.

Optimalna vidljivost
U kojem god položaju da se nalazi, ovaj auto držač za telefon s bežičnim punjenjem može se podesiti pod pravim kutom i visinom kako bi vam bilo što udobnije pratiti auto GPS aplikaciju, primati telefonske pozive ili čitati obavijesti.
Teleskopska ruka se može podesiti pod kutom do 270° po visini, a bežični punjač se okreće za 360°.

Inteligentna električna kontrola
To je držač za pametni telefon u automobilu jer električni motor upravlja rukama držača za postavljanje uređaja na površinu za bežično punjenje tako da se zavojnice sinkroniziraju za brzo punjenje.
Učinkovit bežični punjač
Proizvod je kompatibilan s raznim protokolima brzog punjenja, isporučuje električnu snagu do 15 W, dovoljnu za bilo koji pametni telefon.

Kompatibilan s mnogim uređajima
Auto držač kompatibilan s telefonima širine između 6,5 cm i 9,2 cm.
Sigurnost je na prvom mjestu
Ručice bežičnog punjača opremljene su silikonskim jastučićima protiv klizanja, tako da će vaš telefon biti čvrsto fiksiran, zaštićen od nezgoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Yesido – auto držač s bežičnim punjenjem (C118) – produljiva ruka za instrument ploču- vjetrobransko staklo- ventilacijski otvor- 15 W – crno”