Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass za Xiaomi Redmi Watch 2 Lite crno

6,62  sa PDV

Wozinsky Watch Glass kombinira snagu i iznimnu fleksibilnost

Dostupno: Na zalihi SKU: 9145576261767 Oznake: , Brend:

Opis

Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass za Xiaomi Redmi Watch 2 Lite crno

Wozinsky Watch Glass – Staklo za Xiaomi Redmi Watch 2 Lite – crno
Želite li da vaš pametni sat postane otporan na ogrebotine? Odaberite staklo za Xiaomi Redmi Watch 2 Lite brenda Wozinsky. Wozinsky Watch Glass je hibridno staklo koje ima tanak ali izdržljiv premaz. Pruža kristalnu jasnoću i savršenu reprodukciju boja. Zadržava sve funkcije sata, uključujući osjetljivost na dodir. Staklo Wozinsky Glass Watcha se vrlo jednostavno sastavlja i savršeno je prilagođeno svim oblinama sata.

Najvažnije prednosti hibridnog stakla za Xiaomi Redmi Watch 2 Lite – Wozinsky Watch Glass:
Pruža savršenu transparentnost. Hibridno staklo izrađeno je od staklene prašine zahvaljujući kojoj zadržava prave boje i oštrinu slike
Točno lijepi na kućište pametnog sata. Wozinsky Watch Glass je precizno usklađen s oblinama Xiaomi Redmi Watch 2 Lite
Štiti pametni sat od ogrebotina. Kompatibilan je s okvirima i kutijom za kuverte
Staklo ćete postaviti za nekoliko sekundi. Sve što trebate učiniti je odlijepiti foliju i zalijepiti staklo na sat držeći rubove
Omogućuje korištenje svih funkcija sata. Ne utječe na dodirnu funkcionalnost zaslona
Hibridno staklo za Xiaomi Redmi Watch 2 Lite
Hibridno staklo Wozinsky Watch Glass kombinira snagu i iznimnu fleksibilnost. To je zbog metode proizvodnje: hibridno staklo je napravljeno od staklene prašine. Ovaj dizajn sprječava mrvljenje stakla nakon mogućeg loma, a osigurava potpunu prozirnost. Ne morate brinuti o mutnim bojama ili mutnoj slici.

Staklo na Xiaomi Redmi Watch 2 Lite koje savršeno pristaje
Wozinsky Watch Glass štiti ne samo središte zaslona, ​​već i svaki rub. Ovo hibridno staklo dizajnirano je kako bi savršeno odgovaralo svim oblinama pametnog sata. Tako da možete biti sigurni da će staklo točno prianjati na ekran.

Izdržljivo staklo za Xiaomi Redmi Watch 2 Lite
Hibridno staklo izuzetno je otporno na ogrebotine i prljavštinu. Osim toga, svako Wozinsky Watch Glass – također staklo za Xiaomi Redmi Watch 2 Lite – savršeno je izrezano u obliku ravnog dijela zaslona. Takav kroj osigurava potpunu kompatibilnost stakla s ostalim dodacima, poput okvira za kuvertu ili traka s futrolom. Osim toga, Wozinsky Watch Glass ima crni okvir koji bolje odgovara boji zaslona.

Brzo i jednostavno postavljanje stakla na Xiaomi Redmi Watch 2 Lite
Montaža stakla na Xiaomi Redmi Watch 2 Lite trajat će doslovno nekoliko minuta . Najprije temeljito očistite zaslon sata i provjerite je li površina potpuno suha. Skinite dio folije koja štiti ljepilo – to je strana koja se lijepi izravno na zaslon. Namjestite staklo na sat, zatim odlijepite ostatak folije i nježno pritisnite rub po rub.

Funkcionalno hibridno staklo za pametni sat
Wozinsky Watch Glass osigurava udobnost korištenja pametnog sata. Tanak je, ali otporan na ogrebotine i otiske prstiju. Nakon lijepljenja na zaslon, ne utječe na njegovu osjetljivost – tako da možete bez problema koristiti sve funkcije sata.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass za Xiaomi Redmi Watch 2 Lite crno”

Specifikacija:

Marka: Wozinsky
Model: Wozinsky Watch Glass
Kompatibilnost: Xiaomi Redmi Watch 2 Lite
Boja okvira: crna