Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass za Xiaomi Amazfit GTR 2E crno

6,62  (49,88 kn) sa PDV

Wozinsky Watch Glass kombinira snagu i iznimnu fleksibilnost

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno: Na zalihi SKU: 9145576262054 Oznake: , Brend:

Opis

Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass za Xiaomi Amazfit GTR 2E crno

Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass – staklo za Xiaomi Amazfit GTR 2E – crno
Želite li da vaš pametni sat postane otporan na ogrebotine? Odaberite staklo na Xiaomi Amazfit GTR 2E marke Wozinsky. Wozinsky Watch Glass je hibridno staklo koje ima tanak ali izdržljiv premaz. Pruža kristalnu jasnoću i savršenu reprodukciju boja. Zadržava sve funkcije sata, uključujući osjetljivost na dodir. Staklo Wozinsky Glass Watcha vrlo se jednostavno postavlja i savršeno je prilagođeno svim oblinama sata.

Najvažnije prednosti hibridnog stakla za Xiaomi Amazfit GTR 2E – Wozinsky Watch Glass:
Pruža savršenu transparentnost. Hibridno staklo izrađeno je od staklene prašine zahvaljujući kojoj zadržava prave boje i oštrinu slike
Točno lijepi na kućište pametnog sata. Wozinsky Watch Glass precizno je usklađen s oblinama Xiaomi Amazfit GTR 2E sata
Štiti pametni sat od ogrebotina. Kompatibilan je s okvirima i kutijom za kuverte
Staklo ćete postaviti za nekoliko sekundi. Sve što trebate učiniti je odlijepiti foliju i zalijepiti staklo na sat držeći rubove
Omogućuje korištenje svih funkcija sata. Ne utječe na dodirnu funkcionalnost zaslona
Hibridno staklo na Xiaomi Amazfit GTR 2E
Hibridno staklo Wozinsky Watch Glass kombinira snagu i iznimnu fleksibilnost. To je zbog metode proizvodnje: hibridno staklo je napravljeno od staklene prašine. Ovaj dizajn sprječava mrvljenje stakla nakon mogućeg loma, a osigurava potpunu prozirnost. Ne morate brinuti o mutnim bojama ili mutnoj slici.

Staklo na Xiaomi Amazfit GTR 2E koje savršeno pristaje
Wozinsky Watch Glass štiti ne samo središte zaslona, ​​već i svaki rub. Ovo hibridno staklo dizajnirano je kako bi savršeno odgovaralo svim oblinama pametnog sata. Tako da možete biti sigurni da će staklo točno prianjati na ekran.

Izdržljivo staklo za Xiaomi Amazfit GTR 2E
Hibridno staklo izuzetno je otporno na ogrebotine i prljavštinu. Osim toga, svako Wozinsky Watch Glass – uključujući staklo Xiaomi Amazfit GTR 2E – savršeno je izrezano u obliku ravnog dijela zaslona. Takav kroj osigurava potpunu kompatibilnost stakla s ostalim dodacima, poput okvira za kuvertu ili traka s futrolom. Osim toga, Wozinsky Watch Glass ima crni okvir koji bolje odgovara boji zaslona.

Brzo i bez muke sastavljanje stakla na Xiaomi Amazfit GTR 2E
Montaža stakla na Xiaomi Amazfit GTR 2E trajat će doslovno nekoliko minuta . Najprije temeljito očistite zaslon sata i provjerite je li površina potpuno suha. Skinite dio ljepljive zaštitne folije – to je strana koja se lijepi izravno na zaslon. Namjestite staklo na sat, zatim odlijepite ostatak folije i nježno pritisnite rub po rub.

Funkcionalno hibridno staklo za pametni sat
Wozinsky Watch Glass osigurava udobnost korištenja pametnog sata. Tanak je, ali otporan na ogrebotine i otiske prstiju. Nakon lijepljenja na zaslon, ne utječe na njegovu osjetljivost – tako da možete bez problema koristiti sve funkcije sata.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass za Xiaomi Amazfit GTR 2E crno”

Specifikacija:

Marka: Wozinsky
Model: Wozinsky Watch Glass
Kompatibilnost: Xiaomi Amazfit GTR 2E
Boja okvira: crna