Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass za Samsung Galaxy Watch 4 44 mm crno

6,62  sa PDV

Wozinsky Watch Glass kombinira snagu i iznimnu fleksibilnost

Dostupno: Nema na zalihi SKU: 9145576261750 Oznake: , Brend:

Opis

Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass za Samsung Galaxy Watch 4 44 mm crno

Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass – Staklo za Samsung Galaxy Watch 4 44 mm – crno
Želite li da vaš pametni sat postane otporan na ogrebotine? Odaberite staklo za Samsung Galaxy Watch 4 44 mm marke Wozinsky. Wozinsky Watch Glass je hibridno staklo koje ima tanak ali izdržljiv premaz. Pruža kristalnu jasnoću i savršenu reprodukciju boja. Zadržava sve funkcije sata, uključujući osjetljivost na dodir. Staklo Wozinsky Glass Watcha se vrlo jednostavno sastavlja i savršeno je prilagođeno svim oblinama sata.

Najvažnije prednosti hibridnog stakla za Samsung Galaxy Watch 4 44 mm – Wozinsky Watch Glass:
Pruža savršenu transparentnost. Hibridno staklo izrađeno je od staklene prašine zahvaljujući kojoj zadržava prave boje i oštrinu slike
Točno prianja uz kućište pametnog sata. Wozinsky Watch Glass precizno je prilagođen zakrivljenosti Samsung Galaxy Watch 4 44 mm
Štiti pametni sat od ogrebotina. Kompatibilan je s okvirima i kutijom za kuverte
Staklo ćete postaviti za nekoliko sekundi. Sve što trebate učiniti je odlijepiti foliju i zalijepiti staklo na sat držeći rubove
Omogućuje korištenje svih funkcija sata. Ne utječe na dodirnu funkcionalnost zaslona
Hibridno staklo za Samsung Galaxy Watch 4 44 mm
Hibridno staklo Wozinsky Watch Glass kombinira snagu i iznimnu fleksibilnost. To je zbog metode proizvodnje: hibridno staklo je napravljeno od staklene prašine. Ovaj dizajn sprječava mrvljenje stakla nakon mogućeg loma, a osigurava potpunu prozirnost. Ne morate brinuti o mutnim bojama ili mutnoj slici.

Staklo za Samsung Galaxy Watch 4 44 mm koje savršeno pristaje
Wozinsky Watch Glass štiti ne samo središte zaslona, ​​već i svaki rub. Ovo hibridno staklo dizajnirano je kako bi savršeno odgovaralo svim oblinama pametnog sata. Tako da možete biti sigurni da će staklo točno prianjati na ekran.

Izdržljivo staklo za Samsung Galaxy Watch 4 44 mm
Hibridno staklo izuzetno je otporno na ogrebotine i prljavštinu. Osim toga, svako Wozinsky Watch Glass – uključujući staklo Samsung Galaxy Watch 4 od 44 mm – savršeno je izrezano prema obliku ravnog dijela zaslona. Takav kroj osigurava potpunu kompatibilnost stakla s ostalim dodacima, poput okvira ili traka s futrolom. Osim toga, Wozinsky Watch Glass ima crni okvir koji bolje odgovara boji zaslona.

Brzo i jednostavno postavljanje stakla na Samsung Galaxy Watch 4 44 mm
Montaža stakla na Samsung Galaxy Watch 4 44 mm trajat će doslovno nekoliko minuta . Najprije temeljito očistite zaslon sata i provjerite je li površina potpuno suha. Skinite dio folije koja štiti ljepilo – to je strana koja se lijepi izravno na zaslon. Namjestite staklo na sat, zatim odlijepite ostatak folije i nježno pritisnite rub po rub.

Funkcionalno hibridno staklo za pametni sat
Wozinsky Watch Glass osigurava udobnost korištenja pametnog sata. Tanak je, ali otporan na ogrebotine i otiske prstiju. Nakon lijepljenja na zaslon, ne utječe na njegovu osjetljivost – tako da možete bez problema koristiti sve funkcije sata.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Wozinsky Watch Glass Hybrid Glass za Samsung Galaxy Watch 4 44 mm crno”

Specifikacija:

Marka: Wozinsky
Model: Wozinsky Watch Glass
Kompatibilnost: Samsung Galaxy Watch 4 44 mm
Boja okvira: crna