Wozinsky Kickstand Case fleksibilna silikonska maska sa postoljem za Xiaomi Redmi 9C

8,63  (65,02 kn) sa PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno: Nema na zalihi SKU: 9111201941977 Oznaka: Brend:

Opis

Wozinsky Kickstand Case fleksibilna silikonska maska sa postoljem za Xiaomi Redmi 9C         https://youtu.be/TwtaDKsdi3U

Wozinsky Kickstand Case fleksibilna silikonska torbica sa postoljem

Tražite li višenamjensku masku za svoj telefon? Nudimo Wozinsky proizvod poznat po visokoj kvaliteti izrade i elegantnom izgledu. Ovaj gadget možete koristiti na nekoliko načina:

da osigurate svoj telefon,

kao ukras,

za podršku vašem uređaju.

Multifunkcionalnost nije jedina prednost futrole koja je fleksibilna, savršeno pristaje uz uređaj, pruža savršenu zaštitu u slučaju padova ili udaraca, a i izgleda odlično.

Sklopivi stalak s magnetima znatno poboljšava udobnost korištenja kućišta jer omogućuje gledanje filmova ili igranje – bez ruku. Sve što trebate učiniti je otvoriti ga, poduprijeti i postaviti na tvrdu podlogu kako bi vaš telefon postao stabilan, ne bi vibrirao ili klizio

Telefon u futroli je visoko osiguran u slučaju pada ili drugih mehaničkih oštećenja. Držanje na dlanu je ugodno i proizvod ne isklizne van. Zahvaljujući tome, udobnost svakodnevnog korištenja uređaja značajno će se poboljšati. Sigurno nećete požaliti zbog svoje odluke, vaš telefon ne samo da će biti savršeno zaštićen nego će i zadržati moderan izgled.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Wozinsky Kickstand Case fleksibilna silikonska maska sa postoljem za Xiaomi Redmi 9C”