Wozinsky kabel USB A – Lightning 2.4A 1m

5,30  sa PDV

Fleksibilni materijali za savijanje bez lomljenja

Dostupno: Nema na zalihi SKU: 5907769301186 Oznake: , Brend:

Opis

Wozinsky kabel USB A – Lightning 2.4A 1m

Wozinsky kabel USB – Lightning 2,4A (WUC-L1B)

Tražite li pouzdan kabel koji može podržati brzo punjenje baterija i slanje podataka na vašem Apple uređaju? Imamo nešto što će ispuniti očekivanja svih osoba koje koriste telefone s iOS operativnim sustavom. Ovo je čvrst Wozinsky kabel u fleksibilnom i vatrootpornom kućištu s utikačem protiv klizanja. Estetski, lagan, jednostavan za korištenje i savitljiv zasigurno će zadovoljiti sva vaša očekivanja u pogledu kvalitete i dizajna.

Specifikacija:

Marka: Wozinsky

Struja: 2,4 A

Materijal: TPE

Glavne značajke:

Upotreba deblje pocinčane bakrene žice pojačava punjenje, štiti od oštećenja i kašnjenja u prijenosu signala,

Čvrsto omotavanje kabela protiv klizanja

Fleksibilni materijali za savijanje bez lomljenja

Visoka sigurnost – materijal otporan na vatru

Punjenje baterije i slanje podataka

Kompatibilan s uređajima iOS sustava

Brzo punjenje bez opasnosti

U slučaju ovog kabela, brzo punjenje ne dovodi do preopterećenja ili pregrijavanja što bi izazvalo požar. Proizvod je izrađen od vatrootpornih materijala, čvrst je i siguran za korištenje. Ipak, njegov je rad puno brži u usporedbi s drugim kabelima koje poznajete!

Slanje podataka i punjenje

Kabel djeluje u dva smjera – šalje podatke između uređaja i omogućuje vam da ih napunite tako da se baterija u tren oka napuni.

Čvrsta struktura

Proizvođač je koristio pouzdane tkanine kako iznutra tako i izvana. TPE premaz je izdržljiv i fleksibilan, što omogućuje lako savijanje bez opasnosti od pucanja ili lomljenja. Zauzvrat unutra možete pronaći aluminijsko kućište i pocinčane žice koje čine jezgru iznutra.

Vrh protiv klizanja

Vrh kabela savršeno je prilagođen ulaznom portu u Apple uređajima, a dodatno je učvršćen za zaštitu od nekontroliranog klizanja utikača iz utičnice. U ovom dizajnu svaki je komad dobro osmišljen i razrađen na način koji najbolje odgovara korisniku.

Prilagodba na Apple telefone

Ovaj kabel podržava Apple uređaje. To su i mobilni telefoni i iPad Air 2020 10.9. Dodatno: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, touch 7, iPhone XS, iPhone XR, iPhone XS Max, iPad 9.7 (2018), iPhone X.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Wozinsky kabel USB A – Lightning 2.4A 1m”