Hot

Wozinsky Anty-Spy kaljeno staklo sa privacy filterom za iPhone 12 Pro / iPhone 12

59,90 kn (7,95 €) sa PDV

Anti Spy

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno: Na zalihi SKU: 9145576241981 Oznake: , Brend:
Vidi košaricu

Opis

Wozinsky Anty-Spy kaljeno staklo sa privacy filterom za iPhone 12 Pro / iPhone 12

Wozinsky privacy kaljeno staklo s filterom Anti Spy za iPhone 12/12 Pro

Smetaju li vam znatiželjne oči vaših suputnika dok putujete tramvajem ili autobusom? Gledaju li prijatelji krišom poruke poslane tijekom sastanaka? Ne mora biti ovako! Kombinirajte zaštitu zaslona vašeg pametnog telefona s opcijom povećanja vaše privatnosti. Kaljeno staklo tvrtke Wozinsky štiti vaš uređaj od padova ili ogrebotina te će vam pružiti potpunu privatnost. Radoznalo, neželjeno zavirivanje prestat će jednom zauvijek biti noćna mora – vi odlučujete tko može vidjeti sadržaj vašeg pametnog telefona!

Specifikacija:

• Marka: Wozinsky
• Model: Anti Spy
• Kompatibilnost: iPhone 12, iPhone 12 Pro

Najvažnije prednosti privatizacije kaljenog stakla za iPhone:

• Zaštita privatnosti. Zahvaljujući Anti Spy filteru, samo vi možete vidjeti što se pojavljuje na ekranu pametnog telefona. Zaslon će se činiti praznim osobi koja gleda iz drugog kuta. Možete slobodno slati privatne sadržaje, npr. putujući autobusom.
• Zaštita za ekran. Ako vam pametni telefon ispadne iz ruke, staklo će upiti svu energiju pada. Iako se i sam može oštetiti, na taj način štiti površinu osjetljivog zaslona.
• Jednostavan za sastavljanje. U setu ćete pronaći sve što je potrebno za pravilno postavljanje stakla na ekran pametnog telefona. Lako je i ne zahtijeva stručnu podršku.
• Ne utječe na funkcionalnost pametnog telefona. Iako je staklo čvrsto, ni na koji način ne ometa standardni rad uređaja. Slika ostaje živa, a osjetljivost nije poremećena. Uređaj koristite na uobičajen način.
• Bez udubljenja. Staklo je okruženo ojačanim okvirom, što pozitivno utječe ne samo na izgled pametnog telefona, već je prije svega dodatna zaštita rubova. Tako neće biti ružnih pukotina i neće doći do čestica ispod stakla.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Wozinsky Anty-Spy kaljeno staklo sa privacy filterom za iPhone 12 Pro / iPhone 12”