Techsuit Silicone Shield maska za Samsung Galaxy A05s -crna

10,60  sa PDV

kompatibilna s magnetskim nosačima za automobil

Dostupno: Na zalihi SKU: 5949419079199 Oznake: , Brend:

Opis

Techsuit Silicone Shield maska za Samsung Galaxy A05s -crna

Zaštita po vojnim standardima
Maska će zaštititi vaš telefon u slučaju mehaničkog udara jer je podvrgnuta rigoroznim testovima koji su se pokazali učinkovitima u slučaju padova s 2 metra visine.

Tako je diskretna…
S debljinom od 0,6 mm, maska za pruža najbolju razinu zaštite bez zadebljanja ili otežavanja telefona, tako da ćete moći koristiti uređaj na prirodan način.

Svaki detalj je bitan!
Kućište ima rubove visine 0,5 mm u području kamere, odnosno 0,8 mm na rubu ekrana, radi zaštite od ogrebotina prilikom postavljanja telefona na tvrdu površinu.

Izrađen od polikarbonata, TPU-a i metala, poklopac ima vrhunski izgled koji sprječava pojavu prljavštine i otisaka prstiju na cijeloj površini.

Zaštitite svoj telefon kućištem otpornim na udarce s Popsocket tipom prstena koji pruža funkciju uredske potpore, kao i metalnom pločicom koja je kompatibilna s magnetskim nosačima za automobile.

ima inovativan dizajn, jer uspijeva zaštititi od mehaničkih udaraca, ali i olakšati vam život u uredu ili dok ste za volanom.

Uživajte u prednostima Popsocketa!
Držač telefona u obliku prstena osigurava čvrsto držanje, ali nudi i potpunu slobodu korištenja jer omogućuje rotaciju od 360° i naginjanje do 120°.

Futrola ima metalnu ploču koja je kompatibilna s magnetskim nosačima za automobil, tako da nećete morati ništa lijepiti na svoj telefon.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Techsuit Silicone Shield maska za Samsung Galaxy A05s -crna”