TechSuit Silicone Shield maska za Huawei Nova 9 / Honor 50 crna

TechSuit Silicone Shield maska za Huawei Nova 9 / Honor 50 crna

9,28  sa PDV

kompatibilna s magnetskim nosačima za automobil

Dostupno: Nema na zalihi SKU: 0760122592424 Oznake: , Brend:

Opis

TechSuit Silicone Shield maska za Huawei Nova 9 / Honor 50 crna

 

Zaštita po vojnim standardima
Maska će zaštititi vaš telefon u slučaju mehaničkog udara jer je podvrgnuta rigoroznim testovima koji su se pokazali učinkovitima u slučaju padova s 2 metra visine.

Tako je diskretna…
S debljinom od 0,6 mm, maska za Huawei Nova 9 / Honor 50 pruža najbolju razinu zaštite bez zadebljanja ili otežavanja telefona, tako da ćete moći koristiti uređaj na prirodan način.

Svaki detalj je bitan!
Kućište ima rubove visine 0,5 mm u području kamere, odnosno 0,8 mm na rubu ekrana, radi zaštite od ogrebotina prilikom postavljanja telefona na tvrdu površinu.

Izrađen od polikarbonata, TPU-a i metala, poklopac ima vrhunski izgled koji sprječava pojavu prljavštine i otisaka prstiju na cijeloj površini.

Zaštitite svoj telefon kućištem otpornim na udarce s Popsocket tipom prstena koji pruža funkciju uredske potpore, kao i metalnom pločicom koja je kompatibilna s magnetskim nosačima za automobile.

Torbica za Huawei Nova 9 / Honor 50 ima inovativan dizajn, jer uspijeva zaštititi od mehaničkih udaraca, ali i olakšati vam život u uredu ili dok ste za volanom.

Uživajte u prednostima Popsocketa!
Držač telefona u obliku prstena osigurava čvrsto držanje, ali nudi i potpunu slobodu korištenja jer omogućuje rotaciju od 360° i naginjanje do 120°.

Futrola za Huawei Nova 9 / Honor 50 ima metalnu ploču koja je kompatibilna s magnetskim nosačima za automobil, tako da nećete morati ništa lijepiti na svoj telefon.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “TechSuit Silicone Shield maska za Huawei Nova 9 / Honor 50 crna”

Upravo ste dodali proizvod u košaricu: