Techsuit Shockproof Clear Silicone prozirna maskica otporna na udarce za Samsung Galaxy S21 FE 5G

8,60  sa PDV

maskica sa zračnim jastucima u kutovima

Dostupno: Na zalihi SKU: 5949419084100 Oznake: , Brend:

Opis

Techsuit Shockproof Clear Silicone prozirna maskica otporna na udarce za Samsung Galaxy S21 FE 5G

Odaberite Techsuit!

Kako bismo bili sigurni da je pametni telefon siguran od trošenja i umjerenih udaraca, nudimo vam  Shockproof Clear Silicone masku sa zračnim jastucima u kutovima. Pročitajte sve prednosti!

Volite li originalnost?

Onda je ova prozirna maskica dodatak koji vam je nedostajao. Očuvajte izgled svog telefona pomoću ove zaštitne maske. Zašto pristati na manje? Dodajte anti-šok navlaku u košaricu sada!

Samo prednosti!

Ako ste umorni od masivnih torbica, ova fleksibilna torbica je proizvod koji ste dugo čekali. Prozirna torbica  je kompaktnog dizajna, tako da neće dodati volumen uređaju.

Zaboravite kablove

Je li radni prostor neuredan? Onda je vrijeme da se odlučite za bežični punjač. A kako biste bili sigurni da će telefon imati optimalno napajanje, odaberite ovu prozirnu Techsuit masku!

Prozirna maska ima precizne izreze, tako da neće spriječiti korištenje priključaka. Osim toga, zaštita za tipke ne otežava njihovu upotrebu. Naručite prozirnu Shockproof Clear Silicone maskicu sada!

“Od čega je napravljeno?”

Ponekad je dovoljan samo jedan materijal za izniman proizvod. To je također slučaj fleksibilne maskice koju nudi Techsuit, a koja je izrađena od najkvalitetnijeg TPU-a. Zašto propustiti ovu priliku?

Želite li još jednu pogodnost?

Ova prozirna maska otporna na udarce dolazi po nevjerojatnoj cijeni u usporedbi s kvalitetom koju ima. Što čekaš? Kupite zaštitnu masku odmah!

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Techsuit Shockproof Clear Silicone prozirna maskica otporna na udarce za Samsung Galaxy S21 FE 5G”