TECH-PROTECT QI15W-A25 MAGNETNI MAGSAFE BEŽIČNI PUNJAČ CRNI

20,90  sa PDV

Kompatibilan sa sustavom MagSafe

Dostupno: Na zalihi SKU: 9490713934456 Oznake: , , Brend:

Opis

TECH-PROTECT QI15W-A25 MAGNETNI MAGSAFE BEŽIČNI PUNJAČ CRNI

Bežični punjač Tech-Protect QI15W-A25 moderan je uređaj koji omogućuje brzu i praktičnu obnovu energije bez potrebe za korištenjem priključka za punjenje. Zahvaljujući Magsafe tehnologiji, kompatibilan je s uređajima i priborom opremljenim ovom tehnologijom.

Glavna prednost ovog punjača su snažni magneti koji vam omogućuju sigurno i stabilno postavljanje telefona na punjač, isključujući slučajno pomicanje ili gubitak veze. Zahvaljujući njima, punjač drži pametni telefon u optimalnom položaju, osiguravajući maksimalnu učinkovitost punjenja.

Također je vrijedno spomenuti da je QI15W-A25 opremljen izdržljivim kabelom za punjenje duljine 120 cm koji je trajno instaliran. Ne morate brinuti da ćete izgubiti ili oštetiti kabel, jer je trajno spojen na punjač. Ovaj kabel ima dva USB-C i USB-A konektora koji će osigurati brzo i učinkovito punjenje.

Tanak i kompaktan dizajn A25 olakšava nošenje i savršeno se uklapa u različite prostore. Lako ga možete ponijeti sa sobom na putovanje, na posao ili u školu.

Sigurnost vašeg telefona također je prioritet za ovaj punjač. Zahvaljujući korištenju visokokvalitetnih materijala i pažljivoj izradi, obavlja sigurnu funkciju vraćanja energije, eliminirajući rizik od pregrijavanja ili prenapona.

* Kako biste iskoristili puni potencijal indukcijskog punjača, preporučujemo da ga spojite na zidni punjač s izlaznom snagom od 20 W (V*A) i više.
** Magnetska funkcija MagSafe radi samo izravno na telefonu ili na kućištu s ugrađenom magnetskom ušicom za korištenje MagSafea

ZNAČAJKE PROIZVODA:
– 100% original
– Zapakiran u originalnoj ambalaži
– Kompatibilan sa sustavom MagSafe
– Mat finiš
– Sustav zaštite koji osigurava sigurnost od pregrijavanja i prenapona
– USB-C ulazna struja: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
– Trenutni USB-A ulaz: 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,67A
– Izlazna snaga pametnog telefona: 15W/10W/7,5W/5W

SET UKLJUČUJE:
1 x Tech-Protect A25 punjač
1 x USB-A / USB-C kabel 120 cm

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “TECH-PROTECT QI15W-A25 MAGNETNI MAGSAFE BEŽIČNI PUNJAČ CRNI”

12 MJESECI