TECH-PROTECT QI15W-A23 MAGNETNI MAGSAFE BEŽIČNI PUNJAČ CRNI

24,90  sa PDV

Za Apple iPhone s Qi punjenjem i MagSafe nosačem

Dostupno: Nema na zalihi SKU: 9490713934357 Oznaka: Brend:

Opis

TECH-PROTECT QI15W-A23 MAGNETNI MAGSAFE BEŽIČNI PUNJAČ CRNI

15W bežične snage
Bežični punjač A23 proizvođača Tech-Protect s maksimalnom snagom od 15 W s MagSafeom punit će vaš telefon kompatibilan s ovim sustavom montaže, a bit će i udoban i stabilan stalak za gledanje filmova ili fotografija okomito i vodoravno tijekom punjenja.

Uključeno: A23 induktivni punjač, USB-C na USB-C kabel 1m

Napomena: za ispravan rad uređaja potreban je zidni punjač od najmanje 20 W ili više.

Boja proizvođača: Crna

Spojite punjač pomoću USB-C kabela (isporučen) na zidni punjač snage min. 20 W i postavite svoj kompatibilni telefon na MagSafe nosač kako biste sigurno učvrstili svoj pametni telefon i punjenje će započeti automatski.

Zahvaljujući magnetskom nosaču MagSafe, punjač omogućuje punjenje telefona i okomito i vodoravno, što je izuzetno zgodno kada gledate omiljene serije na telefonu ili pregledavate fotografije. To vam također omogućuje praktičan pogled na zaslon tijekom poziva bez prekida napajanja uređaja.

Cjelina se temelji na snažnoj, neklizajućoj, gumenoj podlozi, koja osigurava stabilnost cijele strukture na pultu. Ugrađeni zaštitni sustavi štite od pregrijavanja ili prenapona tijekom punjenja. Osim toga, ukusan dizajn punjača neće narušiti karakter bilo koje prostorije u kojoj se nalazi.

Kada punite pametni telefon u futroli, preporuča se koristiti futrole s integriranim MagSafe prstenom za najbolju moguću fiksaciju na pravom mjestu bez smetnji.

Ulazni parametri (USB-C): 9V/2A
Izlazna snaga (Qi): 15W max

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “TECH-PROTECT QI15W-A23 MAGNETNI MAGSAFE BEŽIČNI PUNJAČ CRNI”