SPIGEN GLAS.TR SLIM ZA SAMSUNG GALAXY A15 4G / 5G / A25 5G CLEAR [2 KOM]

0 out of 5

17,99  sa PDV

Dostupno: Na zalihi SKU: 8809971223508 Oznake: , Brend:

Opis

SPIGEN GLAS.TR SLIM ZA SAMSUNG GALAXY A15 4G / 5G / A25 5G CLEAR [2 KOM]

Kristalno čisto kaljeno staklo koje savršeno reflektira prikazane boje i ne utječe na osjetljivost na dodir. Izrađen je od obrađenog i ojačanog kaljenog stakla debljine 0,2mm. Površinske mu je tvrdoće (stupanj otpornosti) 9H, tako da je izuzetno otporan na ogrebotine čak iu kontaktu s oštrim predmetima (nož, ključevi). Osim toga, prekriven je posebnim nano premazom koji štiti zaslon od ostavljanja otisaka prstiju ili drugih onečišćenja. Glas.TR savršeno štiti vaš dragocjeni zaslon tijekom ekstremnih padova. Instalacija je iznimno jednostavna i dostupna svakom korisniku.

* Staklo/folija se reže samo na ravni dio displeja sa naglašenom strukturom, prema i na osnovu izrezivanja izrađenog od strane proizvođača samog modela telefona. Samo takvo rezanje folije/stakla osigurat će potpunu kompatibilnost s našim zaštitnim dodacima.

 

UPUTE ZA MONTAŽU:
Temeljito očistite i odmastite površinu zaslona, zatim je suhom krpom ispolirajte do sjaja.
Postavite premaz što ravnomjernije možete – možete ga postaviti s dva lista trake, zalijepivši ih na bočnu stranu uređaja.
Riješite se mjehurića zraka tako što ćete sve kružnim pokretima pritisnuti prema dolje nekoliko desetaka sekundi. Učinite to tako da se ljepljivi sloj veže za ekran što je moguće čvršće.

ZNAČAJKE PROIZVODA:
– 100% originalan
– Tvrdoća 9H
– Glodani 2.5D rubovi ugodni na dodir
– Dodatni oleofobni sloj
– Savršena transparentnost
– Ne utječe na funkcionalnost dodira
– Dimenzije: 155×72 mm

KOMPLET UKLJUČUJE:
2 x Staklo Spigen Glas.TR Slim
1 x komplet za ugradnju