SPIGEN GLAS.TR SLIM KALJENO STAKLO 2-KOM ZA SAMSUNG GALAXY XCOVER 6 PRO

19,90  sa PDV

Savršena transparentnost

Dostupno: Na zalihi SKU: 8809811866292 Oznake: , , Brend:

Opis

SPIGEN GLAS.TR SLIM KALJENO STAKLO 2-KOM ZA SAMSUNG GALAXY XCOVER 6 PRO

Kristalno čisto kaljeno staklo koje savršeno reflektira prikazane boje i ne utječe na osjetljivost na dodir. Izrađena je od obrađenog i ojačanog kaljenog stakla debljine 0,2mm. Ima površinsku tvrdoću (razinu otpornosti) od 9H, stoga je izuzetno otporan na ogrebotine čak i u kontaktu s oštrim predmetima (nož, ključevi). Osim toga, prekriven je posebnim nano premazom koji štiti zaslon od ostavljanja otisaka prstiju ili drugih onečišćenja. Glas.TR savršeno štiti vaš dragocjeni zaslon tijekom ekstremnih padova. Instalacija je iznimno jednostavna i dostupna svakom korisniku.

* Staklo/folija se reže samo na ravnom dijelu displeja sa konveksnom strukturom, u skladu sa matricom koju je pripremio sam proizvođač datog modela telefona. Samo takvo rezanje folije/stakla osigurat će potpunu kompatibilnost s našim zaštitnim dodacima.

** Zbog različitog glodanja rubova zaslona, ​​nakon postavljanja zaštitne folije/stakla na zaslon, može se stvoriti osjetljiva zračna aureola oko zaslona. To je prirodna situacija i ovisi o samom zaslonu.

UPUTE ZA MONTAŽU:

Temeljito očistite i odmastite površinu zaslona, ​​zatim je suhom krpom ispolirajte do sjaja.
Postavite premaz što je moguće ravnomjernije – možete ga postaviti pomoću dva lista trake, lijepeći ih na bočnu stranu uređaja.
Oslobodite se mjehurića zraka tako da sve čvrsto pritisnete kružnim pokretima nekoliko desetaka sekundi. Učinite to tako da ljepljivi sloj prianja uz ekran što je moguće čvršće.

ZNAČAJKE PROIZVODA:
– 100% original
– Zapakiran u originalnoj ambalaži
– Tvrdoća 9H
– 2.5D brušeni rubovi ugodni na dodir
– Dodatni olefobni sloj
– Savršena transparentnost
– To ne utječe na funkciju dodira
– Dimenzije:

SET SADRŽI:
2 x Spigen Glas.TR Slim Glass
1 x komplet za ugradnju

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “SPIGEN GLAS.TR SLIM KALJENO STAKLO 2-KOM ZA SAMSUNG GALAXY XCOVER 6 PRO”