Spigen Glas.tR EZ Fit kaljeno staklo za Samsung Galaxy S24 Ultra – 2 kom.

0 out of 5

28,95  sa PDV

Iznimno jednostavno postavljanje zahvaljujući montažnom okviru

Dostupno: Na zalihi SKU: 8809971224116 Oznake: , , , Brend:

Opis

Spigen Glas.tR EZ Fit kaljeno staklo za Samsung Galaxy S24 Ultra – 2 kom.

Kaljeno staklo s revolucionarnim načinom ugradnje – ako ste bili prestravljeni ovim aspektom korištenja kaljenog stakla, vaši problemi su upravo riješeni! Kaljeno staklo zaštićeno je montažnim okvirom savršeno izrezanim na prednju stranu telefona, zahvaljujući kojem ga možete savršeno postaviti na ekran. Proizvođač je pojednostavio način sastavljanja do te mjere da je potpuno intuitivan za svakog korisnika.

Glas.TR EZ Fit je premaz debljine 0,58 mm, koji je tijekom proizvodnje i procesa stvrdnjavanja očvrsnut na 9H. To ga čini otpornim na ogrebotine čak iu kontaktu s oštrim predmetima kao što su ključevi ili noževi. Staklo je prekriveno oleofobnim i hidrofobnim slojem koji sprječava ostavljanje otisaka prstiju ili drugih nečistoća na ekranu. Kristalno je čist i savršeno odražava prikazane boje. Također ne utječe na osjetljivost na dodir i izuzetno je gladak, pa je trčanje prstom po ekranu zadovoljstvo. Staklo je dizajnirano posebno za zaštitu zaslona od ogrebotina i smanjuje rizik od oštećenja zaslona tijekom neočekivanog pada.

Provjerite koliko je jednostavno: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutorycznysklepSpigen

* Staklo/folija se reže samo za ravni dio displeja sa konveksnom strukturom, u skladu i na osnovu matrice koju je pripremio proizvođač datog modela telefona. Samo takvo rezanje folije/stakla osigurat će potpunu kompatibilnost s našim zaštitnim dodacima.
** Zbog različitog glodanja rubova zaslona, nakon postavljanja zaštitne folije/stakla na zaslon, može se stvoriti osjetljiva zračna aureola oko zaslona. To je prirodna situacija i ovisi o samom zaslonu.

UPUTE ZA MONTAŽU:
1) Pokrenite instalaciju u kupaonici odmah nakon kupanja – vodena para će upiti svu prašinu iz atmosfere i neće smetati instalaciji.
2) Temeljito očistite i odmastite površinu zaslona, zatim je suhom krpom ispolirajte do sjaja.
3) Postavite okvir s nezabrtvljenim staklom na prednju stranu telefona.
4) Uklonite okvir i zaštitnu foliju. Riješite se mjehurića zraka tako da cijelu stvar temeljito pritiskate kružnim pokretima nekoliko desetaka sekundi. Učinite to tako da se ljepljivi sloj što čvršće poveže sa zaslonom.

ZNAČAJKE PROIZVODA:
– 100% original
– Pakirano u originalnoj ambalaži
– Iznimno jednostavno postavljanje zahvaljujući montažnom okviru
– Tvrdoća 9H
– Glodani 2.5D rubovi ugodni na dodir
– Dodatni olefobni sloj
– Savršena transparentnost
– Ne utječe na funkcionalnost dodira
– Dimenzije:

SET SADRŽI:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit
1 x komplet za ugradnju