Spigen – Glas.TR EZ-FIT (2 kom) za Samsung Galaxy S23 – Prozirno

28,90  sa PDV

Iznimno jednostavno postavljanje zahvaljujući montažnom okviru

Dostupno: Na zalihi SKU: 8809896743143 Oznake: , , Brend:

Opis

Spigen – Glas.TR EZ-FIT (2 kom) za Samsung Galaxy S23 – Prozirno

Kaljeno staklo s revolucionarnom metodom ugradnje – ako ste se plašili ovog aspekta dok ste koristili kaljeno staklo, vaši problemi su upravo riješeni! Kaljeno staklo je pričvršćeno montažnim okvirom koji je savršeno izrezan na prednju stranu telefona, zahvaljujući kojem ga možete savršeno postaviti na ekran. Proizvođač je pojednostavio način sastavljanja do te mjere da je potpuno intuitivan za svakog korisnika.

Glas.TR EZ Fit je premaz debljine 0,2 mm, koji je u procesu proizvodnje i stvrdnjavanja očvrsnut na tvrdoću 9H. To ga čini otpornim na ogrebotine čak i kada je u kontaktu s oštrim predmetima kao što su ključevi ili nož. Staklo je prekriveno oleofobnim i hidrofobnim slojem, koji sprječava da otisci prstiju ili druge nečistoće napuste zaslon. Kristalno je čist i savršeno odražava prikazane boje. Također ne utječe na osjetljivost na dodir i ima izuzetnu glatkoću, pa je užitak pomicati prst po ekranu. Staklo je posebno namijenjeno za zaštitu zaslona od ogrebotina i smanjuje rizik od oštećenja zaslona tijekom neočekivanog pada.

* Staklo/folija se reže samo na ravni dio displeja sa reljefnom strukturom, u skladu i na osnovu matrice koju je izradio proizvođač datog modela telefona. Samo takav rez folije/stakla osigurat će potpunu kompatibilnost s našim zaštitnim dodacima.

UPUTE ZA SASTAVLJANJE:
1) Temeljito očistite i odmastite površinu ekrana, a zatim je suhom krpom ispolirajte do sjaja.
2) Stavite okvir s nezabrtvljenim staklom na prednji dio telefona.
3) Uklonite okvir sa zaštitnom folijom. Riješite se mjehurića zraka tako što ćete sve kružnim pokretima pritiskati nekoliko desetaka sekundi. Učinite to tako da se sloj ljepila zalijepi za ekran što je više moguće.

ZNAČAJKE PROIZVODA:
– 100% original
– Zapakiran u originalnoj ambalaži
– Iznimno jednostavno postavljanje zahvaljujući montažnom okviru
– Tvrdoća 9H
– 2.5D glodani rubovi ugodni na dodir
– Dodatni oleofobni sloj
– Savršena transparentnost
– Ne utječe na funkcionalnost dodira
– Dimenzije: 142×66 mm

KOMPLET UKLJUČUJE:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit staklo
1 x komplet za ugradnju

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Spigen – Glas.TR EZ-FIT (2 kom) za Samsung Galaxy S23 – Prozirno”