SPIGEN ALM GLASS FC KALJENO STAKLO 2-KOM PAKET ZA iPHONE 13 PRO MAX/ iPHONE 14 PLUS -CRNO

24,99  sa PDV

Savršena transparentnost

Dostupno: Na zalihi SKU: 8809811851144 Oznake: , Brend:

Opis

SPIGEN ALM GLASS FC KALJENO STAKLO 2-KOM PAKET ZA iPHONE 13 PRO MAX/ iPHONE 14 PLUS -CRNO

Kaljeno staklo s revolucionarnim načinom ugradnje – ako vas je ovaj aspekt dosadašnjeg korištenja kaljenog stakla plašio, vaši problemi su upravo riješeni!

Kaljeno staklo iz AlignMaster serije iz Spigena za osigurano je montažnim okvirom savršeno izrezanim na prednjoj strani telefona, zahvaljujući kojem ga možete savršeno postaviti na ekran. Proizvođač je pojednostavio način montaže do te mjere da je potpuno intuitivan za svakog korisnika.

Glass FC AlignMaster je proizvod idealno prilagođen displeju vašeg uređaja, opremljen poklopcem, kućištem. Full Cover, također poznat kao Case Friendly, znači da je staklo obrubljeno kako se ne bi zaglavilo u kućištu, što sprječava da se staklo slučajno odlijepi.

Kaljeno staklo debljine 0,3 mm ima površinsku tvrdoću od 9H, što je gotovo maksimalni rezultat stupnja otpornosti na ogrebotine koji se može postići. Dodatni oleofobni premaz sprječava prekomjerno ostavljanje otisaka prstiju ili drugih onečišćenja te štiti od dodatnih ogrebotina. Minimalistički dizajn s preciznim izrezima i kristalnom prozirnošću osiguravaju nevjerojatno uranjanje u uređaj, tako da lako zaboravimo da na njemu imamo staklo, što nam daje dodatnu zaštitu.

* Staklo ima najširi mogući Case Friendly proboj, što znači da će biti kompatibilno s većinom kućišta na tržištu i sa bilo kojim Spigenovim kućištem.

100% original
9H tvrdoća
2.5D brušeni rubovi lijepi na dodir
Dodatni oleofobni sloj
Savršena transparentnost
Ne utječe na funkcionalnost dodira
Pakirano u originalnom pakiranju
PAKET SADRŽI:

2 x Spigen Glass FC AlignMaster
1 x Mokra krpa
1 x suha krpa

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “SPIGEN ALM GLASS FC KALJENO STAKLO 2-KOM PAKET ZA iPHONE 13 PRO MAX/ iPHONE 14 PLUS -CRNO”