Opis

Samsung SmartTag2 EI-T5600BWEGEU – bijeli

Čuvajte stvari tamo gdje ćete ih pronaći. Uz poboljšano trajanje baterije do 500 dana, ocjenu otpornosti na prašinu i vodu IP67, značajke Compass View i Search Nearby za intuitivno pronalaženje, uz Galaxy SmartTag2 uvijek ćete znati lokaciju svojih dragocjenosti i pomoći će Vam u upravljanju raznim IoT uređajima jednostavnim klikom.

Samsung Galaxy SmartTag2
Pametan način praćenja
Novi Galaxy SmartTag2 prati, tako da vi ne morate. Kada pretražujete s našim novim SmartTagom, a dostupan je Ultra Wideband (UWB), približavate se više nego ikada¹. Osim toga, Compass View² vam daje precizniju poziciju od prethodnih modela. Vrlo povoljno!

Galaxy SmartTag2 ima ažurirani i kompaktni dizajn koji olakšava pričvršćivanje kamo god želite, bilo da se radi o dragocjenostima i prtljagi na putovanju ili psu u šetnji šumom³. Naravno, ima IP67 ocjenu i može izdržati vodu⁴. Dolaze u diskretnim bojama crnoj i bijeloj, ali naravno ima više korica, tako da ih možete pronaći u stilu koji vama odgovara.

Dugi vijek trajanja baterije, do 500 dana (700 dana u načinu rada za uštedu energije), znači da je uključen kada vam je potreban⁵. A kada trebate promijeniti bateriju, to je gotovo u tren oka.

Ponekad izgubite mobilni telefon. Polako! Galaxy SmartTag2 to pronalazi umjesto vas. Jednostavno aktivirajte zvučni signal na svom mobilnom telefonu jednostavnim pritiskom na gumb i uskoro ćete se ponovno okupiti

1. Dostupno samo za pametne telefone koji podržavaju Ultra Band Width.
2. Galaxy SmartTag ima Bluetooth domet do 120 metara bez prepreka. Stvarne performanse mogu varirati ovisno o okruženju.
3. Galaxy SmartTag2 je kompatibilan samo sa Samsung Galaxy pametnim telefonima.
4. IP67 znači da je proizvod otporan na prašinu i vodu do dubine od 1 metra u slatkoj vodi do 30 minuta.
5. Stvarno trajanje baterije može varirati ovisno o uvjetima korisnika.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Samsung SmartTag2 EI-T5600BWEGEU – bijeli”

12 mjeseci