Ringke – Fusion maska za iPhone 14 Pro – Clear

15,80  sa PDV

u skladu je s vojnim zaštitnim standardom MIL-STD 810G-516.6

Dostupno: Na zalihi SKU: 8809881262635 Oznaka: Brend:

Opis

Ringke – Fusion maska za iPhone 14 Pro – Clear

“Zaštita na koju se možete osloniti!”
Koliko puta ste čuli ovu rečenicu i na kraju se razočarali? Vrijeme je da prekinete nesretni krug. Originalna Ringke maska za iPhone 14 Pro čuva vaš telefon sigurnim.
Ne želite glomaznu kutiju?
Imamo pravi proizvod za vas! Anti-shock kućište minimalističkog je dizajna, što ne mijenja značajno veličinu i težinu pametnog telefona. Kupite tanko kućište sada!

Budite učinkoviti!
Ne gubite vrijeme na postavljanje zaštitnog poklopca. Torbica otporna na udarce izrađena je od PC-a i fleksibilnog TPU-a, tako da se lako pričvršćuje na telefon. Dodajte ga u košaricu odmah!
Čuvajte svoj telefon kao nov!
Zaštitna maska štiti vaš pametni telefon od prašine, ogrebotina i udaraca. Futrola za iPhone 14 Pro u skladu je s vojnim zaštitnim standardom MIL-STD 810G-516.6, stoga je izuzetno otporna na udarce.

Želite li se napajati bežično?
Sada nema potrebe skidati masku svaki put kada želite napuniti telefon. Zbog svojih kompaktnih dimenzija, torbica olakšava ovu vrstu hranjenja. Ne propustite priliku!
Prozirno u vremenu
– Kako je brzo požutjelo! Što kažete ako riješimo ovaj problem? Originalna Ringke maska za iPhone 14 Pro dugo zadržava svoj izgled. Naručite odmah! Nećeš požaliti!

Isporuka u najboljim uvjetima!
Kako se proizvodi ne bi oštetili, osim transportnog pakiranja, na gornjoj i donjoj strani kućišta nalaze se zaštitne folije. Zar tako ne razmišljamo o svim detaljima?
Ne smeta ti!
Čak i ako maska iPhone 14 Pro otporna na udarce potpuno prekriva bočne tipke, to ne utječe na njihovu upotrebu. Odaberite sada pravu zaštitnu futrolu za sebe!

Bez otisaka prstiju!
Čak će i detektivi imati problema s ovim anti-šok pokrivačem! Materijal od kojeg je izrađena zaštitna torbica sprječava pojavu tragova i prljavštine.
Napravljeno za vaš telefon!
Zašto pristajati na manje kada su u pitanju vaše kupnje? Zaštitna maska za prozirni iPhone 14 Pro ima precizne izreze, tako da vam neće smetati prilikom korištenja priključaka.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Ringke – Fusion maska za iPhone 14 Pro – Clear”