Ringke Airtag Slim Case privjesak za ključeve za AirTag

7,95  sa PDV

Futrola za Airtag Rinkge Slim

Dostupno: Nema na zalihi SKU: 8809818840332 Brend:

Opis

Ringke Airtag Slim Case privjesak za ključeve za AirTag   crni

Futrola za Airtag Rinkge Slim

Jeste li ikada zaboravili gdje ste odložili ključeve ili druge manje osobne stvari? Takve su situacije neugodne i stresne, osobito ako ste u žurbi, a predmet koji nedostaje ne možete pronaći. Rješenje je Airtag, lokator koji možete pričvrstiti na svoje ključeve kako biste ih odjednom pronašli. Kako biste sebi pružili vrhunsku udobnost korištenja, preporučljivo je opremiti ga praktičnom torbicom. Minimalistički gadget štiti Airtag od oštećenja i čini uporabu mnogo praktičnijom.

Specifikacija:

Marka: Rinkge

Tip: AirTag privjesak

Širina: 46 mm

Debljina: 10, 68 mm

Kompatibilno s: Airtagom tvrtke Apple

Dodatna oprema: Snap-hook i O-prsten

Minimalistički dizajn

Zgodno otvaranje i zatvaranje

Praktičan privjesak za ključeve

Čvrsto kućište

Univerzalni izgled

Praktično otvaranje i zatvaranje

Za postavljanje Airtaga u kućište potrebno je samo nekoliko sekundi zahvaljujući zgodnom mehanizmu za otvaranje i zatvaranje. Morate ga samo uviti kako biste odspojili oba dijela i gadget stavili unutra. Možete biti sigurni da se neće otvoriti sam zbog čvrste proizvodnje.

Torbica će vam pomoći produljiti razdoblje u kojem se lokator može koristiti bez smetnji. Osigurat će ga od oštećenja u slučaju pada i drugih neočekivanih situacija. Također će smanjiti utjecaj vlage na krhku opremu.

Kućište je opremljeno kopčom i O-prstenom tako da ih možete sigurno pričvrstiti na ključeve, torbu, ruksak ili omču za remen. Stoga možete biti sigurni da se neće odvojiti u bilo kojoj situaciji. Također možete slobodno promijeniti mjesto upotrebe – samo odvojite kopču i prebacite kućište.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Ringke Airtag Slim Case privjesak za ključeve za AirTag”