Novo

Privjesak za telefon CRYSTAL DIAMOND / dužina kabla 74cm (37cm u omči) / oko vrata svijetloružičasta

8,50  sa PDV

Zahvaljujući dugoj vezici koju možete objesiti oko vrata, ne morate se odvajati od svog omiljenog uređaja

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396157530 Oznaka:

Opis

Privjesak za telefon CRYSTAL DIAMOND / dužina kabla 74cm (37cm u omči) / oko vrata svijetloružičasta

Privjesak za telefon s perlama. Zahvaljujući dugoj vezici koju možete objesiti oko vrata, ne morate se odvajati od svog omiljenog uređaja. Odaberite neku od mnogih boja perlica koje će odgovarati vašim ostalim dodacima.

Privjesak CRYSTAL DIAMOND savršen je pomoćnik u svakodnevnim aktivnostima. Napravljen od sjajnih plastičnih perli, kabel ima 74 cm (37 cm u omči) i dovoljno je izdržljiv da služi dugi niz godina. Osim toga, takva duljina omogućit će vam slobodno nošenje privjeska oko vrata, što vam omogućuje jednostavan pristup telefonu ili drugoj opremi koju želite imati pri ruci.

Vješalica s kukicom omogućuje čvrsto pričvršćivanje na pametni telefon pomoću torbice ili futrole. Kartica spojena na kabel dovoljna je da klizne između uređaja i kućišta, tako da kuka kuka strši na konektoru za punjenje. Ovako montiran privjesak sigurno će držati telefon na špagi, tako da ne morate brinuti o iznenadnom skliznuću ili slučajnom otkopčavanju.

Specifikacija:
Materijal: plastične perle
Duljina kabela: 74 cm
Dužina užeta: 37 cm
Kukica za pričvršćivanje na telefon

Konci su dostupni u četiri boje: svijetlo roza, ljubičasta, bijela i crna.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Privjesak za telefon CRYSTAL DIAMOND / dužina kabla 74cm (37cm u omči) / oko vrata svijetloružičasta”