NITRO zaštitna maska ​​za XIAOMI Redmi NOTE 12 PRO 5G crna

10,60  sa PDV

Unutrašnjost kućišta koja apsorbira udarce

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396210242 Oznake: , Brend:

Opis

NITRO zaštitna maska ​​za XIAOMI Redmi NOTE 12 PRO 5G crna

Nitro hibridna maska ​​s oklopljenim dizajnom jamči punu zaštitu telefona u raznim situacijama. Ugrađeni prsten, čija se magnetizirana površina dobro slaže s magnetskim nosačima za automobil, omogućuje sigurnije držanje uređaja, a služi i kao postolje za gledanje filmova.

Blindirani izgled Nitro kućišta, mračne estetike, svakako će se svidjeti ljudima koji vole militaristički dizajn. Magnetski prsten ugrađen u stražnju stranu kućišta olakšava udobno držanje telefona i sprječava da vam isklizne iz ruke, a može poslužiti i kao oslonac tijekom gledanja filmova. Također će dobro funkcionirati s magnetskim držačima za automobile.

Torbica će vam pomoći da zaštitite svoj pametni telefon i spriječiti oštećenja prilikom pada s visine, kao i ogrebotine tijekom česte uporabe. Kućište je proizvedeno od TPU materijala otpornog na udarce i izdržljivog računala, čija kombinacija jamči ne samo najvišu razinu zaštite, već i dugotrajnu izdržljivost. Unutrašnjost kućišta koja apsorbira udarce štiti kućište pametnog telefona od ogrebotina i raspoređuje snagu udarca tako da telefon ostaje netaknut. Čvrsti rubovi s izrezima za konektore imaju ojačane rubove, tako da možete biti sigurni da će uređaj ostati pokriven sa svih strana.

Materijal: TPU + PC

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “NITRO zaštitna maska ​​za XIAOMI Redmi NOTE 12 PRO 5G crna”