NITRO maska za XIAOMI Redmi 10C crna

10,60  sa PDV

Ugrađeni prsten čija se magnetizirana površina dobro slaže s magnetskim nosačima za automobil

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396159183 Oznake: , Brend:

Opis

NITRO maska za XIAOMI Redmi 10C crna

Nitro hibridna maska s oklopljenim dizajnom jamči punu zaštitu telefona u raznim situacijama. Ugrađeni prsten čija se magnetizirana površina dobro slaže s magnetskim nosačima za automobil omogućuje vam sigurnije držanje uređaja, a služi i kao stalak za gledanje filmova.

Oklopni izgled Nitro kućišta, održan u mračnoj estetici, zasigurno će se svidjeti ljudima koji vole vojni dizajn. Magnetski prsten ugrađen u stražnju stranu kućišta olakšava udobno držanje telefona i štiti ga od iskliznuća iz ruke, a može poslužiti i kao oslonac tijekom gledanja filmova. Također će raditi s magnetskim držačima za automobile.

Torbica će vam omogućiti da osigurate sigurnost svog pametnog telefona i spriječite oštećenja od pada s visine, kao i stvaranje ogrebotina tijekom česte uporabe. Kućište je izrađeno od otpornog na udarce TPU-a i izdržljivog računala, čija kombinacija jamči ne samo zaštitu na najvišoj razini, već i dugotrajnu izdržljivost. Unutrašnjost kućišta koja apsorbira udarce štiti kućište pametnog telefona od ogrebotina i raspoređuje snagu udarca na način da telefon ostaje netaknut. Čvrsti rubovi s izrezima za konektore imaju ojačane rubove, zahvaljujući kojima možete biti sigurni da će uređaj ostati pokriven sa svih strana.

Materijal: TPU + PC

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “NITRO maska za XIAOMI Redmi 10C crna”