NITRO maska za SAMSUNG GALAXY A53 5G crna

10,90  sa PDV

Magnetski prsten ugrađen u poleđinu maskice

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396159145 Oznake: , Brend:

Opis

NITRO maska za SAMSUNG GALAXY A53 5G crna

Hibridna Nitro maska s oklopljenim dizajnom jamči potpunu zaštitu telefona u raznim situacijama. Ugrađeni prsten čija se magnetizirana površina dobro slaže s magnetskim držačima za automobile omogućuje sigurnije držanje uređaja, a služi i kao stalak za gledanje filmova.

Oklopni izgled Nitro kućišta, održan u mračnoj estetici, sigurno će se svidjeti ljudima koji vole vojni dizajn. Magnetski prsten ugrađen u poleđinu kućišta olakšava držanje telefona i sprječava iskliznuće iz ruke, a može se koristiti i kao postolje tijekom gledanja filmova. Ova ručka dobro funkcionira s magnetskim držačima za automobile.

Nitro maska vam pomaže brinuti o sigurnosti vašeg pametnog telefona i spriječiti oštećenja pri padu s visine ili ogrebotine kao posljedicu česte uporabe. TPU materijal otporan na udarce i izdržljivo računalo stvaraju kombinaciju koja jamči ne samo visoku razinu zaštite, već i dugoročnu izdržljivost. Amortizirana unutrašnjost kućišta štiti pametni telefon od ogrebotina i raspoređuje snagu udarca na takav način da telefon ostane neozlijeđen. Njegovi čvrsti rubovi s izrezima za priključke imaju ojačane rubove, tako da možete biti sigurni da će uređaj ostati pokriven sa svih strana.

Materijal: TPU + PC

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “NITRO maska za SAMSUNG GALAXY A53 5G crna”