Nillkin Super Frosted Shield Pro izdržljiva maska za Samsung Galaxy S23 Plus – plava

16,90  sa PDV

Učinkovita zaštita telefona u svakoj situaciji

Dostupno: Na zalihi SKU: 6902048258037 Oznake: , Brend:

Opis

Nillkin Super Frosted Shield Pro izdržljiva maska za Samsung Galaxy S23 Plus – plava

Nillkin Super Frosted Shield Pro ojačana maska ​​za telefon

Super Frosted Shield Pro torbica tvrtke Nillkin vrlo je izdržljiva torbica koja može zaštititi vaš telefon od ozbiljnih oštećenja nakon što padne na pod. Kada kupujete novi telefon, isplati se odmah nabaviti pristojnu masku, pogotovo kada ste se odlučili za kupnju uređaja iz najvišeg cjenovnog razreda. Dovoljan je jedan neoprezan pokret da telefon padne na tlo. Pametni telefon na kojem je maska ​​bila nošena, a pogotovo Nillkin Super Frosted Shield Pro , ima puno veće šanse da se iz takve nezgode izvuče neozlijeđen.

Navlaka se sastoji od fleksibilnog TPU okvira i krutih stražnjih strana . Okvir olakšava navlačenje maske za telefon, a poleđine ukrućuju cijelu strukturu. Kutovi su oblikovani na način da djeluju kao branici automobila i apsorbiraju energiju udarca. Izdignuti rubovi oko stražnje kamere i zaslona odvajaju ove komponente od podloge na kojoj bi se mogle izgrebati.

Najvažnije karakteristike

Pruža izvrsnu zaštitu od oštećenja
Sloj koji djeluje poput zračnog jastuka
Protuklizni materijal
Zaštita objektiva kamere
Precizno izrezani otvori za kabelski utikač i tipke
Učinkovita zaštita telefona u svakoj situaciji

Super Frosted Shield Pro torbica je dodatak za posebne zadatke. Bez obzira na to koliko intenzivno koristite svoj telefon, on će mu pružiti potpunu zaštitu od oštećenja u svakoj situaciji. Korištenje dvaju materijala – fleksibilnog TPU-a i čvrstog PC-a osigurava odgovarajuću razinu zaštite svake površine vašeg uređaja. Kutovi djeluju poput zračnog jastuka – apsorbiraju padove, čak i s velike visine.

Zaštita leća od ogrebotina

Leće fotoaparata često se izgrebu, što smanjuje kvalitetu snimljenih fotografija. Kućište ima ojačane rubove oko ovih elemenata. Učinkovito zaštitite leće od ogrebotina, odvajajući ih od površine na koju stavljate telefon.

Udoban, protuklizni materijal

Upotreba neklizajuće maske znači da vam telefon neće ispasti iz ruke ili skliznuti sa stola. Osim toga, ovaj materijal osigurava visoku udobnost korištenja uređaja i ugodan je za kožu.

Savršeni izrezi

Kućište ima pažljivo izrezane rupe na kojima se nalaze kamera, zvučnici i utikač za punjenje. Sve je precizno prilagođeno određenom modelu telefona.

Podrška za bežično punjenje

Navlaka ne sadrži metalne dijelove. Možete sigurno koristiti Qi bežični punjač bez skidanja kućišta.

Boja : plava ( peacock blue )

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Nillkin Super Frosted Shield Pro izdržljiva maska za Samsung Galaxy S23 Plus – plava”