Nillkin – Qin Leather Case – Samsung Galaxy A23 4G / A23 5G – Crvena

18,57  sa PDV

Izrađena od visokokvalitetne PU kože

Dostupno: Nema na zalihi SKU: 6902048243392 Oznake: , , Brend:

Opis

Nillkin – Qin Leather Case – Samsung Galaxy A23 4G / A23 5G – Crvena

Ispuštaju li vam često stvari iz ruke?
Ne biste htjeli da se vaš novi telefon brzo pokvari, zar ne? Navlaka od 360°, iz Nillkina, nudi vam potpunu zaštitu! Ojačani uglovi od otpornog polikarbonata i puna pokrivenost. Mora biti tvoj!
Kao pero
Umorni ste od glomaznih navlaka? Futrola za Samsung Galaxy A23 tip knjige je lagana i kompaktna, tako da neće opteretiti vaš telefon. Kupite sada navlaku protiv udarca!

Idete u kupovinu?
Sada ne morate nositi novčanik sa sobom! Torbica ima poseban džep za držanje kartice. Nije li to divno? Svoju karticu i telefon štitite jednom maskom.
Sada nema potrebe za uklanjanjem zaštitne maske! Zahvaljujući minimalističkom dizajnu maske za Samsung Galaxy A23 tip knjige, omogućuje bežično punjenje. Odaberite Nillkin prednosti sada!

Nježan dodir
Jer uvijek mislimo na vaše potrebe! Unutrašnjost Samsung Galaxy A23 preklopne maske ima baršunastu površinu, tako da neće ogrebati vaš telefon kada se koristi ili montira. Naručite zaštitnu futrolu sada!
Jednostavan za održavanje
Ne samo da telefon mora biti zaštićen od prašine. Upravo iz tog razloga, kućište pametnog telefona izrađeno je od materijala otpornih na prljavštinu.

Premium proizvod
Uštedite novac donošenjem dobre odluke! Zaštitna maska za telefon izrađena je od izdržljivih materijala, tako da ćete u ovoj maski moći uživati dugo vremena.
Želite li poseban slučaj?
Uredska odjeća. Ležerna odjeća. Ova maska za Samsung Galaxy A23 izrađena od ekološke kože ugodnog je izgleda, koja se uklapa u svaku situaciju. Zašto pristati na manje? Zaštita. Elegancija. Oboje u jednom proizvodu.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Nillkin – Qin Leather Case – Samsung Galaxy A23 4G / A23 5G – Crvena”