Nillkin – Qin kožna torbica – Samsung Galaxy A22 5G – crvena

18,57  sa PDV

Premium proizvod

Dostupno: Na zalihi SKU: 6902048222281 Oznake: , , Brend:

Opis

Nillkin – Qin kožna torbica – Samsung Galaxy A22 5G – crvena

Ispuštate li često stvari iz ruku?
Ne biste htjeli da se vaš novi telefon brzo pokvari, zar ne? Navlaka od 360°, iz Nillkina, nudi vam potpunu zaštitu! Ojačani uglovi od otpornog polikarbonata i puna pokrivenost. Mora biti tvoj!
Kao pero
Umorni ste od glomaznih navlaka? Futrola za Samsung Galaxy A22 5G  tip knjige je lagana i kompaktna, tako da neće opteretiti vaš telefon. Kupite sada navlaku protiv udarca!

Idete u kupovinu?
Sada ne morate nositi novčanik sa sobom! Torbica ima poseban džep za držanje kartice. Nije li to divno? Svoju karticu i telefon štitite jednom maskom.
“Da skinem pokrivač?”
Sada nema potrebe za uklanjanjem zaštitne maske! Zahvaljujući minimalističkom dizajnu maske za Samsung Galaxy  A22 5G  tip knjige, omogućuje bežično punjenje. Odaberite Nillkin prednosti sada!

Nježan dodir
Jer uvijek mislimo na vaše potrebe! Unutrašnjost Samsung Galaxy A22 5G maske ima baršunastu površinu, tako da neće ogrebati vaš telefon kada se koristi ili montira. Naručite zaštitnu futrolu sada!
Jednostavan za održavanje
Ne samo da telefon mora biti zaštićen od prašine. Upravo iz tog razloga, kućište pametnog telefona izrađeno je od materijala otpornih na prljavštinu.

Premium proizvod
Uštedite novac donošenjem dobre odluke! Zaštitna maska za telefon izrađena je od izdržljivih materijala, tako da ćete u ovoj maski moći uživati dugo vremena.
Želite li poseban slučaj?
Uredska odjeća. Ležerna odjeća. Ova maska za Samsung Galaxy A22 5G od ekološke kože prijatnog je izgleda, koja se uklapa u svaku situaciju. Zašto pristati na manje? Zaštita. Elegancija. Oboje u jednom proizvodu.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Nillkin – Qin kožna torbica – Samsung Galaxy A22 5G – crvena”