Nillkin futrola sa zaštitom za kameru iPhone SE 2020 /2022 iPhone 8 / iPhone 7

9,94  sa PDV

CamShield Pro zaštita stražnje kamere

 

Dostupno: Nema na zalihi SKU: 6902048199309 Oznake: , , Brend:

Opis

Nillkin futrola sa zaštitom za kameru iPhone SE 2020 /2022 iPhone 8 / iPhone 7

CamShield Pro izdržljiva navlaka sa zaštitnim štitnikom kamere

Tanka i elegantna futrola za telefon koja štiti uređaj od oštećenja, a osim toga ima i klizni poklopac za stražnju kameru. Zahvaljujući poklopcu staklo kamere je zaštićeno od ogrebotina. To je također dodatni plus za ljude koji cijene privatnost i sigurnost svojih podataka. Pokrivena kamera sprječava pristup video snimanju u slučaju da netko dobije daljinski pristup telefonu i omogući pogled s glavne kamere.

Promišljeni dizajn

Poklopac se sastoji od fleksibilnog okvira, tvrde poleđine i poklopca za kameru. Ojačani kutovi apsorbiraju udarnu energiju koja se ravnomjerno raspoređuje po površini kućišta.

Zaštita stražnje kamere

Na stražnjoj strani poklopca nalazi se klizni poklopac za kameru. Štiti staklo fotoaparata od ogrebotina tijekom svakodnevne uporabe. Kad trebate snimiti film ili fotografirati, samo trebate pomaknuti poklopac da biste otkrili leću.

Sveobuhvatna zaštita

Jedinstveni dizajn čini dodatak zaštićenim cijelim kućištem pametnog telefona. Uređaj će biti zaključan u zaštitnom oklopu koji će ga čuvati od svih opasnosti.

Jednostavna i sigurna montaža

Zahvaljujući svom dizajnu, dodatak je lako izvući i staviti. I to bez rizika od ogrebotina kućišta. Čak i nakon godina korištenja opreme, ona i dalje može izgledati kao nova! Uz to, ne morate se brinuti da će poklopac slučajno skliznuti s uređaja.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Nillkin futrola sa zaštitom za kameru iPhone SE 2020 /2022 iPhone 8 / iPhone 7”