Nillkin – CP+PRO kaljeno staklo za Huawei P50 – crno

0 out of 5

11,90  sa PDV

Materijal: sigurnosno staklo AGC (Japan)

Dostupno: Na zalihi SKU: 6902048215757 Oznake: , , Brend:

Opis

Nillkin – CP+PRO kaljeno staklo za Huawei P50 – crno

Želite li foliju za staklo koja vam pruža 100% zaštitu?
Moći ćete biti mirni kada vam telefon slučajno ispadne jer je Nillkin kreirao novu zaštitnu foliju za Huawei P50 koja prekriva cijeli ekran osjetljiv na dodir.
oprezno! Film nije kompatibilan sa senzorom otiska prsta!

Osjetljivost zaslona i kontrast boja neće biti promijenjeni kada nanesete film na cijelom zaslonu, tako da možete uživati u živopisnim slikama.

Kako održavate svoj zaslon čistim?
Obavezno nanesite staklenu foliju za Huawei P50 iz Nillkina jer sprječava pojavu otisaka prstiju na dodirnoj površini zahvaljujući oleofobnom tretmanu.

Iskoristi život na najbolji mogući način!
U nekim trenucima treba uživati ležerno, tako da možete opustiti svoj telefon u džepu, jer se neće ogrebati ili oštetiti, jer Nillkin Amazing CP+PRO staklena folija ima tvrdoću 9H.

Što je full screen staklena folija?
Ova vrsta folije pokriva cijelu svjetleću površinu, kao i dio crnog okvira telefona, stoga je kompatibilna sa zaštitnim maskama.

Guli li se stari film s rubova zakrivljenog zaslona?
Staklena folija za cijeli zaslon dizajnirana je s debljinom od 0,33 mm na području koje prekriva površinu zaslona osjetljivog na dodir i 0,2 mm na crnom rubu zaslona za veću čvrstoću prianjanja.

Nillkin jamči Vašu sigurnost i sigurnost onih oko Vas!
Staklena folija za Huawei P50 proizvedena je za sigurno korištenje, tako da se u slučaju mehaničkog udara krhotine neće rasprsnuti, već će ostati zalijepljene.

Tehnički podaci:
Materijal: sigurnosno staklo AGC (Japan);
Debljina screen folije: 0,33mm;
Debljina rubne folije 0,2mm;
Tvrdoća: 9H;
Pakiranje sadrži: Nillkin Amazing CP+PRO staklenu foliju, 2x naljepnicu za pozicioniranje, naljepnicu za uklanjanje prljavštine, mokru salvetu, krpu za čišćenje.