Nillkin CamShield Silky Silicone Case za iPhone 15 Pro Max sa zaštitnikom za kameru – crna

0 out of 5

19,90  sa PDV

Dostupno: Na zalihi SKU: 6902048266575 Oznake: , Brend:

Opis

Nillkin CamShield Silky Silicone Case za iPhone 15 Pro Max sa zaštitnikom za kameru – crna
Nillkin CamShield Silky Silicone Case je elegantna, silikonska maska koja osigurava da je vaš pametni telefon siguran i ugodan za korištenje. Futrola je precizno prilagođena iPhoneu 15 Pro Max. Najkvalitetniji materijal od kojeg je torbica izrađena osigurava ne samo izuzetnu izdržljivost navlake, već i njeno sigurno držanje. Kada u ruci držite telefon opremljen ovim dodatkom, možete se u potpunosti usredotočiti na pregledavanje interneta ili pisanje SMS poruka. Bez brige da će uređaj skliznuti.

Dodatno, kućište ima klizni poklopac za stražnju kameru. Zahvaljujući poklopcu, staklo kamere je zaštićeno od ogrebotina. Postoji i dodatna prednost za ljude koji cijene privatnost i sigurnost svojih podataka. Prekrivena kamera onemogućuje pristup video zapisu ako netko dobije daljinski pristup telefonu i uključi pogled s glavne kamere.

Osim toga, unutrašnjost kućišta obložena je slojem mekane mikrofibre koja štiti kućište našeg pametnog telefona. Svi gore navedeni elementi zajedno štite opremu u slučaju pada (amortizirajući silu udarca) te od slučajnih ogrebotina ili prljavštine. Dodatno, zbog svoje fleksibilnosti, torbica se lako stavlja i skida. Na kraju, vrijedno je spomenuti precizne izreze koji omogućuju lak pristup svim potrebnim priključcima.

Specifikacija:

Marka: Nillkin
Serija: CamShield Silky Silicone Case
Materijal: Silikon
Kompatibilnost: iPhone 15 Pro Max