NILLKIN CAMSHIELD PRO ZA SAMSUNG GALAXY A53 5G PLAVA

14,90  sa PDV

Tanka i elegantna futrola za telefon koja štiti uređaj od oštećenja, a osim toga ima i klizni poklopac za stražnju kameru

Dostupno: Na zalihi SKU: 6902048237421 Oznake: , , Brend:

Opis

NILLKIN CAMSHIELD PRO ZA SAMSUNG GALAXY A53 5G PLAVA

Tanka i elegantna futrola za telefon koja štiti uređaj od oštećenja, a osim toga ima i klizni poklopac za stražnju kameru. Zahvaljujući poklopcu staklo kamere je zaštićeno od ogrebotina. To je također dodatni plus za ljude koji cijene privatnost i sigurnost svojih podataka. Pokrivena kamera sprječava pristup video snimanju u slučaju da netko dobije daljinski pristup telefonu i omogući pogled s glavne kamere.

Poklopac se sastoji od fleksibilnog okvira, tvrde poleđine i poklopca za kameru. Ojačani kutovi apsorbiraju udarnu energiju koja se ravnomjerno raspoređuje po površini kućišta.

Na stražnjoj strani poklopca nalazi se klizni poklopac za kameru. Štiti staklo fotoaparata od ogrebotina tijekom svakodnevne uporabe. Kad trebate snimiti film ili fotografirati, samo trebate pomaknuti poklopac da biste otkrili leću.

Jedinstveni dizajn čini dodatak zaštićenim cijelim kućištem pametnog telefona. Uređaj će biti zaključan u zaštitnom oklopu koji će ga čuvati od svih opasnosti.

Jednostavna i sigurna montaža

Zahvaljujući svom dizajnu, dodatak je lako izvući i staviti. I to bez rizika od ogrebotina kućišta. Čak i nakon godina korištenja opreme, ona i dalje može izgledati kao nova! Uz to, ne morate se brinuti da će poklopac slučajno skliznuti s uređaja.

Lagano podignuti rubovi kućišta dodatno osiguravaju sigurnost zaslona i leće fotoaparata. Bez obzira na to kako odložite telefon, možete biti sigurni da se spomenuti elementi neće ogrebati.

Unatoč sveobuhvatnoj zaštiti, maska ​​i dalje jamči besplatan pristup svim potrebnim priključcima, senzorima i zvučnicima. Udobnost korištenja opreme ni na koji način nije ograničena. Na njega možete jednostavno povezati punjač, ​​a zvukovi poziva ili obavijesti neće se nepotrebno prigušiti.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “NILLKIN CAMSHIELD PRO ZA SAMSUNG GALAXY A53 5G PLAVA”