NILLKIN CAMSHIELD PRO MASKA ZA SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA

14,59  (109,93 kn) sa PDV

Zaštita stražnje kamere

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno: Na zalihi SKU: 6902048235328 Oznake: , Brend:

Opis

NILLKIN CAMSHIELD PRO MASKA ZA SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA

Nillkin CamShield Pro Case čvrsta, robusna futrola, poklopac kamere

Tanka i elegantna torbica za telefon koja štiti uređaj od oštećenja, a dodatno ima i klizni poklopac za stražnju kameru. Zahvaljujući poklopcu, staklo fotoaparata je zaštićeno od ogrebotina. To je također dodatni plus za ljude koji cijene privatnost i sigurnost svojih podataka. Pokrivena kamera onemogućuje pristup video snimanju u slučaju da netko dobije daljinski pristup telefonu i omogućuje pregled s glavne kamere.

Dobro osmišljen dizajn

Poklopac se sastoji od fleksibilnog okvira, tvrde stražnje strane i poklopca za kameru. Ojačani kutovi apsorbiraju energiju udara koja je ravnomjerno raspoređena po površini kućišta.

Zaštita stražnje kamere

Na stražnjoj strani poklopca nalazi se klizni poklopac za kameru. Štiti staklo fotoaparata od ogrebotina tijekom svakodnevne uporabe. Kada trebate snimiti film ili fotografiju, samo trebate pomaknuti poklopac kako biste otkrili objektiv.

Sveobuhvatna zaštita

Jedinstveni dizajn omogućuje da dodatak zaštiti cijelo kućište pametnog telefona. Vaš uređaj će biti zaključan u zaštitni oklop koji će ga štititi od svih opasnosti.

Jednostavna i sigurna instalacija

Zahvaljujući svom dizajnu, dodatak se lako skida i stavlja. I to bez opasnosti od grebanja kućišta. Čak i nakon godina korištenja opreme, i dalje može izgledati kao nova! Osim toga, ne morate se brinuti da će čep slučajno skliznuti s uređaja.

Blago podignuti rubovi kućišta dodatno osiguravaju sigurnost zaslona i objektiva kamere. Kako god spustili telefon, možete biti sigurni da se spomenuti elementi neće izgrebati.

Precizni izrezi

Unatoč sveobuhvatnoj zaštiti, poklopac i dalje jamči slobodan pristup svim potrebnim priključcima, senzorima i zvučnicima. Udobnost korištenja opreme nije ni na koji način ograničena. Na njega možete jednostavno spojiti punjač, ​​a zvukovi poziva ili obavijesti nisu nepotrebno prigušeni.

Boja: crna

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “NILLKIN CAMSHIELD PRO MASKA ZA SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA”