Kožni magnetski novčanik Mag Wallet lila boje

10,90  sa PDV

Snažan magnet i MagSafe® podrška

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396210143 Oznaka: Brend:

Opis

Kožni magnetski novčanik Mag Wallet lila boje

Magnetni novčanik za pametne telefone serije iPhone 12/13/14 koji podržavaju MagSafe® tehnologiju. Izrađen od ekološke kože, izgleda vrlo elegantno, a izuzetno jak magnet sprječava slučajno odvajanje od uređaja. Novčanik vam omogućuje da sa sobom držite potrebne dokumente, npr. platnim karticama, dokumentima ili kartama.

Snažan magnet i MagSafe® podrška

Novčanik je dizajniran za uređaje od iPhone serije 12 i više. Odlikuje ga iznimno jak magnet koji čini da novčanik stabilno prianja uz uređaj, bez opasnosti od naglog odvajanja. Magnetska funkcija radi samo izravno na MagSafe® kompatibilnom telefonu ili torbici, npr. Leather Mag Cover. Za uređaje bez MagSafe®, novčanik možete pričvrstiti na torbicu pomoću ugrađenog magneta.

Praktičan gadget za putovanja i svaki dan

Novčanik je praktičan dodatak bez obzira na situaciju. Drži do 3 kartice – može se koristiti za pohranjivanje platne kartice, osobne isprave ili radne ulaznice. Bit će koristan i tijekom godišnjih odmora – olakšat će pohranjivanje kartice hotelske sobe, novčanica ili karte, koji će vam biti pri ruci u slučaju kontrole. Odgovarajuće profiliranje novčanika znači da ne smeta pri svakodnevnom korištenju pametnog telefona.

Mag Wallet + Mag Cover = savršena kombinacija!

Novčanik je izrađen od visokokvalitetne ekološke kože, obrađen šavovima – potpuno isto kao i torbica Leather Mag Cover. Budući da oba proizvoda podržavaju MagSafe®, zajedno stvaraju iznimno funkcionalan i moderan set za svakodnevnu uporabu.

Marka uređaja:
Apple
Model uređaja:
iPhone 12,
iPhone 12 Mini,
iPhone 12 Pro,
iPhone 12 Pro Max,
iPhone 13,
iPhone 13 Mini,
iPhone 13 Pro,
iPhone 13 Pro Max,
iPhone 14,
iPhone 14 Plus,
iPhone 14 Pro,
iPhone 14 Pro Max
Boja:
lila

Specifikacija:

Dimenzije: cca. 65 × 95 mm
Materijal: umjetna koža
MagSafe® podrška

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Kožni magnetski novčanik Mag Wallet lila boje”