-8%

Kožna maska Mag Cover za iPhone 13 sand pink

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 17,25 
Snižena cijena: 15,90 

Snažan magnetski prsten

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396185090 Oznake: ,

Opis

Kožna maska Mag Cover za iPhone 13 sand pink

Elegantna torbica sa jakim magnetnim prstenom, izrađena od ekološke kože. Namijenjeno korisnicima iPhonea koji žele u potpunosti iskoristiti MagSafe mogućnosti bežičnog punjenja. Dostupan je u bojama iPhone modela.

MagSafe – praktičnost i sigurnost
Tehnologija MagSafe u seriji iPhone 12 i novijim omogućuje vam brzo punjenje pametnog telefona dok ga koristite. Međutim, većina kućišta ne podržava ovu tehnologiju, što znači da je za korištenje auto ili stolnog nosača potrebno svaki put skinuti masku sa pametnog telefona. Leather Mag Cover u potpunosti je kompatibilan s MagSafe tehnologijom – omogućuje vam praktično postavljanje i punjenje pametnog telefona u držač ili power bank, bez korištenja kabela.

Snažan magnetski prsten
U usporedbi sa sličnim proizvodima na tržištu, Leather Mag Cover ima iznimno jak magnetski prsten. To ima izravan utjecaj na sigurnost – stabilan držač u auto držaču osigurava da pametni telefon neće ispasti tijekom vožnje, a u stolnom držaču ili selfie sticku osigurava praktičnu i udobnu upotrebu.

Dizajn je također važan
Kožni Mag Cover izrađen je s pažnjom na detalje. Magnetski prsten pažljivo je skriven ispod materijala, a ekološka koža djeluje elegantno i moderno. Boje maski odabrane su imajući na umu korisnike iPhonea – maska je dostupna u bojama sličnim bojama iPhone modela, što omogućuje pristajanje uz odabrani model. Torbica je upakirana u estetsku ambalažu.

Zaštita pametnog telefona na najvišoj razini
Torbica štiti pametni telefon od oštećenja povezanih sa svakodnevnom uporabom. Učinkovito štiti od ogrebotina. Povišeni rubovi oko otoka fotoaparata dodatno štite leće. Kućište je iznutra obloženo mikrovlaknima za još bolju zaštitu osjetljivog kućišta pametnog telefona.

Proizvod je dostupan i u drugim varijantama boja.

Ovisno o intenzitetu uporabe proizvoda, može biti prirodno da korišteni materijal tijekom vremena pokazuje obrise magnetskog prstena. To je prirodna pojava i nema utjecaja na funkcionalnost kućišta, to je samo estetski problem.

Marka: Apple
Model: iPhone 13
Boja: sand pink
Magnetska potpora držača: da (MagSafe)
Podrška za bežično punjenje: da
Vrsta pakiranja: KUTIJA

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Kožna maska Mag Cover za iPhone 13 sand pink”