Kožna Mag Cover maska kompatibilna s MagSafe za iPhone 15 crvena

13,90  (104,73 kn) sa PDV

MagSafe – praktičnost i sigurnost

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno: Na zalihi SKU: 5903396222726 Oznake: , Brend:

Opis

Kožna Mag Cover maska kompatibilna s MagSafe za iPhone 15 crvena

Elegantna torbica od ekološke kože sa jakim magnetnim prstenom. Namijenjeno korisnicima iPhonea koji žele u potpunosti iskoristiti MagSafe bežično punjenje. Dolazi u bojama koje odgovaraju onima iPhone modela.

MagSafe – praktičnost i sigurnost
Tehnologija MagSafe, kojom su opremljeni iPhone serije 12 i noviji, omogućuje vam brzo punjenje pametnog telefona dok ga istovremeno koristite. Međutim, većina kućišta ne podržava ovu tehnologiju, što znači da je za korištenje auto ili stolnog držača potrebno svaki put skinuti masku sa pametnog telefona. Leather Mag Cover u potpunosti je kompatibilan s MagSafe tehnologijom – omogućuje vam praktično postavljanje i punjenje pametnog telefona u držač ili power bank, bez korištenja kabela.

Snažan magnetski prsten
U usporedbi sa sličnim proizvodima na tržištu, Leather Mag Cover ima iznimno jak magnetski prsten. To ima izravan utjecaj na sigurnost – stabilan zahvat u auto držaču osigurava da pametni telefon neće ispasti tijekom vožnje, a u stolnom držaču ili selfie sticku osigurava praktičnu i udobnu upotrebu.

Dizajn je također važan.
Kožni Mag Cover izrađen je s pažnjom na detalje. Magnetski prsten pažljivo je skriven ispod materijala, a eko koža djeluje elegantno i moderno. Boje maski nisu odabrane nasumično – maska je dostupna u bojama usklađenim s bojama iPhone modela, što omogućuje da se uskladi s odabranim modelom. Torbica je upakirana u estetsku ambalažu.

Zaštita pametnog telefona na najvišoj razini.
Torbica štiti pametni telefon od oštećenja koja proizlaze iz svakodnevne uporabe. Učinkovito štiti od ogrebotina, a uzdignuti rubovi oko otoka fotoaparata dodatno štite leće. Unutarnji poklopac obložen je mikrovlaknima za još bolju zaštitu osjetljivog kućišta pametnog telefona.

Ovisno o intenzitetu uporabe proizvoda, može biti prirodno da obrisi magnetskog prstena s vremenom postanu vidljivi za korišteni materijal. To je prirodna pojava i nema utjecaja na funkcionalnost kućišta, to je samo estetski problem.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Kožna Mag Cover maska kompatibilna s MagSafe za iPhone 15 crvena”