Joyroom bežični Qi punjač 15 W za iPhone (kompatibilan s MagSafe -om) + USB kabel tipa C

21,22  sa PDV

Kompatibilan s MagSafeom

Dostupno: Na zalihi SKU: 6941237131140 Oznake: , , Brend:

Opis

Joyroom bežični Qi punjač 15 W za iPhone (kompatibilan s MagSafe -om) + USB kabel tipa C

Izuzetno tanak magnetski bežični punjač omogućit će vam brzo i praktično punjenje telefona. Kompatibilan je s uređajima iz serije iPhone 12 i drugim pametnim telefonima koji podržavaju bežično punjenje. Mobilni telefon možete spojiti na punjač tako da ga stavite na njegovu površinu i magnet će ga držati na istom mjestu cijelo vrijeme. Na ovaj način možete koristiti uređaj cijelo vrijeme, može se postaviti pod bilo kojim kutom. Ne morate čak ni vaditi telefon iz kućišta da biste ga napunili.

Glavne značajke:

Kompatibilan s MagSafeom

U kućištu je moguće puniti telefon

Fiksna frekvencija 5G za iPhone 12

Zaštita od prenapona i pregrijavanja

Materijal otporan na vatru

Upozorenje o blizini stranog tijela

Vrhunska udobnost punjenja

Ovaj super tanki punjač namijenjen uređajima iPhone 12 osmišljen je kako bi vam pružio vrhunsku udobnost punjenja. Mobilni telefon možete koristiti i za opskrbu električnom energijom jer će ga magnet držati u punjaču neovisno o položaju. Kabel za napajanje od 1 metra ne ograničava kretanje i osigurava besplatno korištenje opreme. Sve što trebate učiniti je staviti telefon na punjač pod bilo kojim kutom i uređaj će ga sam postaviti u optimalni položaj.

Zaštita vašeg telefona

Punjač je izrađen od materijala otpornog na vatru i sadrži 8 jedinica pametne zaštite od štetnih čimbenika. Koristeći ga za brzo punjenje, dobivate zaštitu od:

prenapona,

kratki spoj,

utjecaj magnetskog polja,

utjecaj elektrostatičkog polja,

pregrijavanje,

prekomjerno punjenje baterije.

Možete biti sigurni da će korištenje ovog punjača biti potpuno sigurno za vašu opremu. Također možete očekivati ​​da će fiksna frekvencija ukloniti sve smetnje u 5G signalu koje mogu nastati tijekom punjenja.

Brzo punjenje

Kada stavite telefon na uređaj, punjenje počinje automatski. Maksimalna snaga od 15 W omogućuje povećanje punjenja baterije do 200%. Brzo i pametno punjenje potpuno je sigurno za vaš telefon.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Joyroom bežični Qi punjač 15 W za iPhone (kompatibilan s MagSafe -om) + USB kabel tipa C”

12 mjeseci

Specifikacija:

Marka: Joyroom
Tip: Magnetski bežični punjač
Kompatibilni uređaji: telefoni iPhone 12 i određeni modeli Samsung
Snaga: 15 W
Načini punjenja: 5 W / 7,5 W / 10 W / 15 W
Sadržaj kompleta:

1 x magnetski bežični punjač
1 x kabel za napajanje USB tip C
1 x priručnik
1 x jamstvena kartica