Full Matte Mag Cover maska kompatibilna s MagSafe za iPhone 14 crna

13,25  (99,83 kn) sa PDV

Podržava MagSafe tehnologiju bežičnog punjenja

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno: Na zalihi SKU: 5903396218514 Oznake: , Brend:

Opis

Full Matte Mag Cover maska kompatibilna s MagSafe za iPhone 14 crna

  • Slike su ilustrativne i prikazuju izgled i boju maskice, otvori za kamere i funkcijske tipke odgovarat će modelu za koji je naručena

Omogućite svom pametnom telefonu izuzetnu zaštitu zahvaljujući Full Matte Mag Cover kućištu s mat, prozirnim premazom i ojačanim rubovima koji štite od oštećenja i ogrebotina. Proizvod je kompatibilan s MagSafe tehnologijom, koja između ostalog omogućuje: induktivno punjenje.

Full Matte Mag Cover maska za iPhone jamstvo je visokokvalitetnih materijala i pune udobnosti. Podrška za inovativnu MagSafe tehnologiju omogućit će vam punjenje telefona bez korištenja kabela. Magneti ugrađeni u prsten znače da ne morate uklanjati masku kako biste induktivno napunili bateriju svog telefona. Također možete slobodno koristiti magnetske auto nosače bez brige o čvrstoći nosača tijekom vožnje.

Kućište je izrađeno od savitljive plastike koja je dovoljno izdržljiva da dugo traje. Štiti telefon od neželjenih učinaka pada s visine, kao i ogrebotina na glatkim površinama. Uzdignuti rubovi oko zaslona koji prekrivaju rubove pametnog telefona i potpuno ugrađeni otok kamere dodaju estetski karakter mat sloju.

Specifikacija:

Materijali: PC + TPU
Podržava MagSafe tehnologiju bežičnog punjenja.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Full Matte Mag Cover maska kompatibilna s MagSafe za iPhone 14 crna”