FORCELL kabel Type- C na Type- C QC4.0 5A/20V PD100W C339 2m bijeli

13,20  sa PDV

USB 3.2 Gen 2 omogućuje prijenos podataka brzinom od 10 Gbps

Dostupno: Na zalihi SKU: 5903396172021 Oznake: , , Brend:

Opis

FORCELL kabel Type- C na Type- C QC4.0 5A/20V PD100W C339 2m bijeli

Forcell C339 kabel je dodatak dizajniran za rad s brzim punjačima do 100 W, koji vam omogućuju brzo punjenje modernih pametnih telefona, prijenosnih računala i drugih uređaja. Ugrađeni e-mark čip osigurava da je kabel usklađen s USB -IF standardima, tako da možete biti sigurni da je siguran za korištenje. Podržava najnovije tehnologije punjenja kao što su Quick Charge 4.0 i SuperVooc, omogućujući punjenje uređaja. Primijenjeni aluminijski oklop osigurava siguran rad kabela, nesmetan vanjskim čimbenicima.

 

Do 100W

Kabel Forcell C339 dizajniran je za brzo i sigurno punjenje uređaja koji zahtijevaju do 100 W snage. Kompatibilan je s većinom modernih pametnih telefona i prijenosnih računala, a njegova visokokvalitetna izrada osigurava da je vaš uređaj siguran od prekomjernog punjenja i kratkog spoja. Kabel je također dizajniran da skrati vrijeme punjenja, tako da se možete brže vratiti na korištenje svog uređaja.

Ugrađeni emark čip

Čip e-oznake također pomaže osigurati da je kabel usklađen s USB -IF standardima, tako da možete biti sigurni da je siguran za korištenje. Osim toga, e-mark čip pomaže osigurati da kabel može podržati zahtjeve napajanja uređaja na koji je spojen, tako da možete biti sigurni da vaš uređaj dobiva potrebnu snagu.

Brzo punjenje OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo pametnih telefona

Kabel podržava brzo punjenje za OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo pametne telefone. Kompatibilan je s tehnologijom Quick Charge 4.0 i podržava razne metode brzog punjenja koje koriste proizvođači, kao što su OPPO SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC. To omogućuje da se baterija puni do 20% brže od prethodne verzije i omogućuje do 5 sati korištenja nakon samo 5 minuta punjenja.

Brzi prijenos podataka

USB 3.2 Gen 2 omogućuje prijenos podataka brzinom od 10 Gbps. U praktičnom smislu, to znači da možete prenijeti 4K film u samo nekoliko sekundi, prenijeti velike datoteke brzo i jednostavno i napuniti svoje uređaje brže nego ikad. Brzina prijenosa podataka od 10 Gbps također olakšava povezivanje s vanjskim uređajima za pohranu, što vam omogućuje brz i učinkovit pristup velikim količinama podataka.

Sigurnost

Aluminijska zaštita također pomaže u smanjenju elektromagnetskih smetnji (EMI) i radiofrekventnih smetnji (RFI) iz vanjskih izvora, koje mogu uzrokovati smetnje signalu. To pomaže osigurati da je signal jasan i bez smetnji.

Ugodan za korištenje

Ovaj kabel ima duljinu od 2 metra. Udoban je za korištenje u automobilu i kući.

 

Značajke:

Struja: 5A

Snaga: 100W

Duljina: 2m

Priključci: USB – C na USB – C

Podržava razne metode brzog punjenja: Quick Charge 4.0, SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC, Power Delivery.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “FORCELL kabel Type- C na Type- C QC4.0 5A/20V PD100W C339 2m bijeli”