DUX DUCIS Skin X2 – preklopna torbica za Redmi Note 12 Pro 5G crna

15,90  sa PDV

Dux Ducis Skin X2 nije samo zaštita, već i funkcionalnost

Dostupno: Nema na zalihi SKU: 6934913028032 Oznake: , , Brend:

Opis

DUX DUCIS Skin X2 – preklopna torbica za Redmi Note 12 Pro 5G crna

Dux Ducis Skin X2 je elegantna i praktična kožna torbica s preklopom koja spaja visoku kvalitetu izrade s funkcionalnošću. Povišeni rubovi dodatno štite zaslon i stražnju kameru, a precizni izrezi omogućuju lak pristup priključcima. S druge strane, funkcija postolja i praktični džep za kartice ili dokumente povećavaju udobnost korištenja.

Ekološka koža od koje je izrađen vanjski preklop nije samo ugodna na dodir, već je i otporna na oštećenja. Unutarnji umetak od fleksibilnog TPU dodatno štiti telefon od udaraca.

Torbica Dux Ducis Skin X2 nije samo zaštita, već i funkcionalnost. Zatvoreni dizajn kućišta učinkovito štiti telefon sa svih strana. Uzdignuti rubovi štite zaslon i stražnju kameru kada je telefon postavljen na ravnu površinu. Integrirani gumbi i precizni izrezi jamče jednostavan pristup svim priključcima, gumbima, zvučniku, kameri i bljeskalici.

Torbica Dux Ducis Skin X2 također ima funkciju postolja, što vam omogućuje udobno gledanje filmova ili uspostavljanje video poziva. Praktičan džep za platnu karticu ili dokumente te ugrađeni magneti koji zatvaraju poklopac dodatne su pogodnosti koje povećavaju udobnost korištenja.

Tehnički podaci:
Model: Dux Ducis Skin X2
Materijal: ekološka koža + PU + TPU
Dodatne značajke: džep za karticu, funkcija postolja

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DUX DUCIS Skin X2 – preklopna torbica za Redmi Note 12 Pro 5G crna”