DUX DUCIS Skin X Pro – MagSafe kompatibilna preklopna torbica za Apple iPhone 15 Pro ljubičasta

17,90  sa PDV

kompatibilna s MagSafe tehnologijom

Dostupno: Na zalihi SKU: 6934913025253 Oznake: , , , Brend:

Opis

DUX DUCIS Skin X Pro – MagSafe kompatibilna preklopna torbica za Apple iPhone 15 Pro ljubičasta

Dux Ducis Skin X Pro je magnetna torbica s preklopom, izrađena od ekološke kože, kompatibilna s MagSafe tehnologijom. Elegantna i funkcionalna torbica učinkovito štiti pametni telefon sa svih strana, a unutra se nalaze praktični pretinci za kreditne kartice i dokumente. Dodatno, integrirani gumbi i precizni izrezi jamče lak pristup svim priključcima, a magnetsko zatvaranje štiti zaslon od slučajnog otvaranja.

Moderan dizajn Dux Ducis Skin X Pro futrole s preklopom savršeno će se uklopiti u svaku situaciju. Univerzalni, elegantni dizajn naglašava estetiku pametnog telefona, dok mu daje individualni karakter.

Zahvaljujući kompatibilnosti s MagSafe tehnologijom, torbica vam omogućuje bežično punjenje telefona bez skidanja maske. Dodatno, na njega možete spojiti magnetski novčanik ili powerbank što uvelike olakšava svakodnevno korištenje uređaja.

Futrola Dux Ducis Skin X Pro izrađena je s najvećom pažnjom. Ekološka koža od koje je izrađen ugodna je na dodir, a unutarnji TPU sloj ojačava njegovu strukturu i štiti pametni telefon od oštećenja. Glatka površina kućišta otporna je na otiske prstiju i masne mrlje, tako da uvijek izgleda besprijekorno.

Dobro promišljen dizajn torbice uključuje i praktične pretince za kreditne kartice, dokumente ili novčanice. Postavljeni s unutarnje strane preklopa, omogućuju sigurno pohranjivanje najvažnijih stvari koje su vam uvijek pri ruci.

Integrirani gumbi kućišta blokiraju pristup unutrašnjosti kućišta česticama pijeska ili prljavštine, a precizni izrezi jamče lak pristup svim otvorima. Osim toga, magnetsko zatvaranje preklopa osigurava da je zaslon pametnog telefona uvijek siguran i da neće biti slučajno izložen.

Specifikacija:
Model: Dux Ducis Skin X Pro
Materijal: ekološka koža + PU, TPU + PC + PET
Kompatibilnost: iPhone (MagSafe)
Dodatne karakteristike: džep za karticu, magnetsko zatvaranje

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DUX DUCIS Skin X Pro – MagSafe kompatibilna preklopna torbica za Apple iPhone 15 Pro ljubičasta”