Dux Ducis – Serija Aimo maska za Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G – crna

0 out of 5

11,90  sa PDV

učinkovita zaštita od padova i udaraca

Dostupno: Na zalihi SKU: 6934913009062 Oznake: , Brend:

Opis

Dux Ducis – Serija Aimo maska za Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G – crna

Torbica Dux Ducis Aimo savršen je izbor za one koji cijene funkcionalnost i stil. Debeli, fleksibilni TPU okvir i kruta stražnja strana od PC -a pružaju učinkovitu zaštitu od padova i udaraca. Zanimljiv, moderan dizajn kućišta, kao i jednostavan pristup svim tipkama i priključcima, čine ovu masku pravom poslasticom za svakog korisnika pametnog telefona.

Zaštita vašeg uređaja ključna je funkcija svakog kućišta. Debeli, fleksibilni TPU okvir i čvrsta stražnja strana od PC-a nude učinkovitu zaštitu od padova i udaraca. Uzdignuti rubovi oko zaslona i kamere dodatno štite ove osjetljive komponente telefona od ogrebotina i drugih oštećenja.

Jedinstvena značajka ove maske je mogućnost obješenja telefona na zglob, vrat ili rame zahvaljujući rupama za vezicu ili remen. Ova funkcija znači da je telefon uvijek pri ruci i spreman za akciju, bez brige o njegovoj sigurnosti.

Moderan dizajn još je jedna prednost kućišta Dux Ducis Aimo. Jedinstveni izgled čini telefon s ovom maskom privlačnim i naglašava vaš individualni stil. Sve to bez žrtvovanja lakog pristupa svim gumbima i priključcima. Zahvaljujući precizno izrezanim rupama, možete koristiti sve funkcije telefona bez skidanja kućišta.

Specifikacija:
Serija: Dux Ducis Aimo
Materijal: TPU + PC