DUX DUCIS Hivo – kožna torbica novčanik za Samsung Galaxy S23 crna

21,90  sa PDV

RFID blokator

Dostupno: Na zalihi SKU: 6934913031728 Oznake: , , , Brend:

Opis

DUX DUCIS Hivo – kožna torbica novčanik za Samsung Galaxy S23 crna

Dux Ducis Hivo kožna torbica s poklopcem. Ima unutarnji džep za kartice, dokumente ili novac s premazom za blokiranje RFID-a. Služi kao stalak i praktični džepovi za kartice i novac

Torbica Dux Ducis Hivo spoj je elegancije i praktičnosti. Njegov moderan dizajn poslužit će u svakoj situaciji, bilo da se radi o poslovnom sastanku ili redovitom društvenom okupljanju. Unutrašnjost kućišta opremljena je RFID blokirajućim materijalom koji pruža dodatnu sigurnost za vaše platne kartice. Približavanje skrivenog terminala vašem džepu ili torbici u kojoj nosite telefon više neće predstavljati prijetnju vašoj financijskoj sigurnosti.

Čvrstoća i izdržljivost ključne su karakteristike Dux Ducis Hivo kućišta. Izrađen je od ekološke kože ugodne na dodir i potpomognut TPU presvlakom otpornom na udarce, čime je osigurana zaštita telefona sa svih strana. Nježno podignuti rubovi dodatno štite zaslon i leću kamere.

Torbica ima funkciju postolja koja vam omogućuje da je preklapate, stvarajući udobno mjesto za gledanje filmova ili pregledavanje fotografija. S unutarnje strane preklopa nalaze se praktični džepovi za kreditne kartice, osobne iskaznice ili novčanice. Dodatno, precizni izrezi jamče lak pristup svim potrebnim otvorima.

Dux Ducis Hivo nije samo torbica, već i ukusan dodatak. Set osim same navlake sadrži i pripadajući privjesak za ključeve.

Tehnički podaci:
Model: Duke Ducis Hivo
Materijal: TPU + ekološka koža
Dodatne značajke: džep za karticu, funkcija postolja, novčanik, RFID blokator, privjesak za ključeve

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DUX DUCIS Hivo – kožna torbica novčanik za Samsung Galaxy S23 crna”