DUX DUCIS Clin Mag – prozirna maska kompatibilna sa MagSafe za iPhone 15 Pro Max

17,90  sa PDV

Ugrađeni neodimijski magneti

Dostupno: Na zalihi SKU: 6934913025024 Oznake: , Brend:

Opis

DUX DUCIS Clin Mag – prozirna maska kompatibilna sa MagSafe za iPhone 15 Pro Max

Prozirna torbica Dux Ducis Clin Mag savršena je kombinacija zaštite i udobnosti. Zahvaljujući ugrađenim neodimijskim magnetima, kućište ne samo da ostaje na mjestu tijekom bežičnog punjenja, već također podržava MagSafe tehnologiju, što vam omogućuje brzo i praktično napajanje vašeg telefona bez potrebe za uklanjanjem kućišta.

Podržavajući MagSafe tehnologiju, Dux Ducis Clin Mag torbica pojednostavljuje proces punjenja. Ugrađeni neodimijski magneti drže vaš telefon na bežičnom punjaču, čak i kada se krećete, a MagSafe kompatibilnost omogućuje brzo i učinkovito punjenje bez uklanjanja kućišta.

Zaštita je prioritet s kućištem Dux Ducis Clin Mag. Izdržljiv i dobro izrađen, ima viši profil od zaslona i leća, štiteći te osjetljive dijelove telefona od oštećenja i ogrebotina. Dodatna ojačanja na uglovima dodatno štite uređaj od posljedica padova.

Kombinacija TPU-a i PC-a jamstvo je trajnosti i estetike. Kućište dugo zadržava svoju kristalnu prozirnost, a ovi materijali su otporni na žućenje, što omogućuje da kućište uvijek izgleda kao novo. Prozirni dizajn omogućuje vam da istaknete izvorni izgled telefona.

Specifikacija:
Model: Dux Ducis Clin Mag
Materijal: TPU + PC
Boja: prozirna
Kompatibilnost s: MagSafe

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DUX DUCIS Clin Mag – prozirna maska kompatibilna sa MagSafe za iPhone 15 Pro Max”