DUX DUCIS Aimo serija za Xiaomi 13 -crna

11,25  sa PDV

svilenkasto glatka tekstura sprječava otiske prstiju

Dostupno: Na zalihi SKU: 6934913028261 Oznake: , Brend:

Opis

DUX DUCIS Aimo serija za Xiaomi 13 -crna

Za ljubav prema vašem telefonu!

Tražite Xiaomi 13 masku koja će zaštititi vaš pametni telefon, ali mu i dati osobnost? Onda imamo pravi proizvod za vas! Torbica Dux Ducis Aimo s originalnim dizajnom koji imitira umirujuće valove vode.

Ispadne li vam često telefon?

Sada možete sjediti bez brige jer će anti-shock maska zaštititi vaš telefon od bilo kakvih tragova ogrebotina i drugih oblika habanja. Nismo li na sve mislili? Pročitajte sve prednosti koje nudi premium kućište!

“Od čega je napravljeno?”

Prozirna maska za Xiaomi 13 izrađena je od izdržljivog polikarbonata i TPU gela pa će ova zaštitna maska jako dugo štititi vaš telefon od prljavštine, otisaka prstiju i prašine. Divno je!

Želite li dodati vezicu?

S ovom maskom za pametni telefon to je moguće! Opremljen je posebnim rupama za pričvršćivanje željenog pribora. To je sve što možete poželjeti! Kupite sada zaštitnu torbicu koju nudimo!

Želite li još jednu prednost?

Sada ne morate brinuti o svom ekranu, čak i ako nema zaštitnu foliju. Anti-shock kućište Xiaomi 13 ima podignute rubove, tako da će zaslon biti zaštićen od sitnih ogrebotina. Pokušaj sada!

Uštedite vrijeme!
U današnje vrijeme vrijeme je sve dragocjenije, stoga vam predstavljamo masku za telefon koja se sklapa u samo nekoliko minuta. Što čekaš? Naručite Dux Ducis zaštitnu torbicu sada! Svidjet će vam se!

Moderno. Otpornost. Ugodan na dodir. Ova maskica je sve što možete poželjeti! Pružite svom telefonu najbolju sigurnost s ovom zaštitnom maskom.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DUX DUCIS Aimo serija za Xiaomi 13 -crna”