Dux Ducis – Aimo Series premium zaštitna maska za Xiaomi 14 – crna

0 out of 5

11,60  sa PDV

Moderan dizajn i jedinstveni izgled

Dostupno: Na zalihi SKU: 6934913024492 Oznake: , Brend:

Opis

Dux Ducis – Aimo Series premium zaštitna maska za Xiaomi 14 – crna

Maskica Dux Ducis Aimo savršen je izbor za one koji cijene funkcionalnost i stil. Debeli, fleksibilni TPU okvir i čvrsta stražnja strana od PC  pružaju učinkovitu zaštitu od padova i udaraca. Zanimljiv, moderan dizajn kućišta, kao i jednostavan pristup svim tipkama i priključcima, čine ovu masku pravom poslasticom za svakog korisnika pametnog telefona.

Zaštita uređaja ključna je funkcija svakog kućišta. Debeli, fleksibilni TPU okvir i čvrsta stražnja strana PC nude učinkovitu zaštitu od padova i udaraca. Povišeni rubovi oko ekrana i kamere dodatno štite ove osjetljive dijelove telefona od ogrebotina i drugih oštećenja.

Jedinstvena značajka ove maske je mogućnost obješenja telefona na zapešće, vrat ili rame zahvaljujući rupama za vezicu ili remen. Ova značajka osigurava da vam je telefon uvijek pri ruci i spreman za akciju, bez brige o njegovoj sigurnosti.

Moderan dizajn još je jedna prednost kućišta Dux Ducis Aimo. Jedinstveni izgled čini telefon s ovom maskom privlačnim i naglašava vaš individualni stil. Sve to bez žrtvovanja lakog pristupa svim gumbima i priključcima. Zahvaljujući precizno izrezanim rupama, možete koristiti sve funkcije telefona bez skidanja kućišta.

Tehnički podaci:
Serija: Dux Ducis Aimo
Materijal: TPU + PC