DUX DUCIS Aimo Mag – zaštitna maska kompatibilna sa MagSafe za Samsung Galaxy S23+(Plus) crna

13,95  sa PDV

Maska ima magnetski prsten koji je kompatibilan s MagSafe dodacima

Dostupno: Na zalihi SKU: 6934913027080 Oznake: , , Brend:

Opis

DUX DUCIS Aimo Mag – zaštitna maska kompatibilna sa MagSafe za Samsung Galaxy S23+(Plus) crna

Torbica Dux Ducis Aimo Mag savršen je izbor za one koji cijene funkcionalnost i stil. Debeli, fleksibilni TPU okvir i kruta stražnja strana računala pružaju učinkovitu zaštitu od padova i udaraca. Zanimljiv, moderan dizajn kućišta, kao i jednostavan pristup svim tipkama i priključcima, čine ovu masku pravom poslasticom za svakog korisnika pametnog telefona.

Zaštita vašeg uređaja ključna je funkcija svakog kućišta. Debeli, fleksibilni TPU okvir i čvrsta stražnja strana računala nude učinkovitu zaštitu od padova i udaraca. Uzdignuti rubovi oko zaslona i kamere dodatno štite ove osjetljive komponente telefona od ogrebotina i drugih oštećenja.

Jedinstvena značajka ove maske je mogućnost obješenja telefona na zglob, vrat ili rame zahvaljujući rupama za vezicu ili remen. Ova funkcija znači da je telefon uvijek pri ruci i spreman za akciju, bez brige o njegovoj sigurnosti.

Moderan dizajn još je jedna prednost kućišta Dux Ducis Aimo Mag. Jedinstveni izgled čini telefon s ovom maskom privlačnim i naglašava vaš individualni stil. Sve to bez žrtvovanja lakog pristupa svim gumbima i priključcima. Zahvaljujući precizno izrezanim rupama, možete koristiti sve funkcije telefona bez skidanja kućišta.

Specifikacija:
Serija: Dux Ducis Aimo Mag
Materijal: TPU + PC

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DUX DUCIS Aimo Mag – zaštitna maska kompatibilna sa MagSafe za Samsung Galaxy S23+(Plus) crna”